Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Seadrill nyt kursmål: 1kr


73832 creeco 9/12 2015 11:52
Oversigt

STOCKHOLM (AFX) canadiske investeringsbank Canaccord sænker kursmålet til Seadrill, en norsk krone fra den tidligere 35 $.

Anbefalingen stadig sælger.

Det fremgår af en opdateret analyse.

Banken mener, at der er næppe nogen værdi for aktionærerne i det norske olie- service virksomhed, og at enden er nær.

Seadrill havde helt sikkert en meget flot flåde, når faldet i sektoren take off. Imidlertid blev virksomheden dårligt placeret, med en meget anstrengt balance var stort set kortsigtet finansieret og med store engagementer til skibsværfter.

Canaccord mener ikke, at virksomhed som boring på store dybder vil forbedre indtil mindst 2018. Selv om prisen på olie ville blive væsentligt forbedret, vil det rådgive en stor overudbud af borerigge, hvilket betyder, at nye ordrer i bedste fald vil være cash flow neutralt, fortsætter banken.

I løbet af andet halvår af 2016 er der tilbøjelige til at gå op for folk, at de særlige lånebetingelser, pagter for Seadrill er ved at blive brudt. Men en spiller i form af långivere, kunde eller skibsværfter denne situation før, hvilket Canaccord finder meget sandsynligt, og betyder dermed, at enden kan være nær for Seadrill.

Klokken Kort efter 15 tirsdag citerede Sedarill aktien faldet med 12 procent til 37,50 norske kroner på Oslo Børs.

Henrik Svensson +46 8 5191 7924

Nyhedsbureauet Direkt12/12 2015 12:00 RoxyTrooper 073846google translate?TRÅDOVERSIGT