Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mario Draghi tager på bjørnejagt!


74129 zehran 22/1 2016 23:16
Oversigt

Sikke en uge vi har været igennem!

Markederne var usikre mandag, da Iran kom på banen med mere olie til verdensmarkedet. En volatil oliepris lukkede ca. i nul efter et vildt fald, og intet var afgjort. Tirsdag var der dømt rally, da Kina afblæste katastrofen og spillede op til dans med GDP tal (gross domestic product - bruttonational produktet) på linje med forventningerne (Den kinesiske økonomi vækster dog stadig langsommere og langsommere). Den positive stemningen forsvandt på få timer samme dag (efter dansk børsluk), da IAC (International Energy Agency) kom med deres rapport om, at "Verden vil drukne i olie". USA lukkede i minus, og markederne fik igen tæsk onsdag. Torsdag kom Mario på banen med bazookaen og lovede, at "Den Europæiske Centralbank (ECB) er parat med flere pengepolitiske lempelser, hvis der er behov for det". Det tog markederne godt imod og neutraliserede gårsdagens tab. Da USA åbnede, skete der noget interessant! Olien begyndte at stige, og klokken 17 dansktid kom der nøgletal for Crude Oil Invetories i USA (Hvor meget råolie USA har på lager). Disse tal var højere end forventet, men lavere end frygtet. Det satte gang i det eksplosive olierally, som har forsat i dag, fredag.

Crude Oil på 5 timers graf. (Halvvejs oppe ved 34$, efter vending i 28$)
(se bloggen, billederne er ikke så gode her)
http://blog.tradedesk.dk/draghi-gaar-paa-bjoernejagt/

Personligt tror jeg, at olien kan stige op til 34$ for så igen at tage et dyk ned igen mod 28$ og danne en bund. Der er ikke sket nogle fundamentale ændringer i markedet udover, at folk var blevet for negative på olien, og at der sikkert er blevet lukket en del shortpositioner.
Vi befinder os stadig i en faldende trend på dagsbasis, og indtil vi bryder den, er min anbefaling, at bruge stigningen til at slippe af med olieafhængige aktier (når olien er så tæt på 34$ som muligt), hvis du stadig ligger inde med sådan nogen (f.eks. Mærsk, så kan du se en dag til dag købs-/salgs- anbefaling på her). Stigningen i olie sammen med Draghis udtalelser har startet det rally, som vi har set torsdag og fredag. Ifølge Tom Hougaard "flyder der bjørneblod i gaderne".

Jeg tror, at vi vil se et rally / sidevejshandel i de næste par uger. Modstand i OMXC20 ligger i 1030 ( +6 % ).
Hvis du har penge på lommen og er interesseret i at købe aktier, har jeg fundet 3 kandidater her, som Tradedesk har købt:

SAS: er faldet tilbage fra sin sidste top i 24,4 (da olien faldt voldsomt fra 36 $) og var nede at vende i 19 i onsdags ved sit 30 dages glidende gennemsnit. Den ligger nu i 20,30 kr. ( -16,8 % fra toppen). Med udgangspunkt i, at olien ikke bryder sin faldende trend, tror jeg, at SAS vil forsætte sin positive trend. Tradedesk købte SAS til 19,70 kr. i går med et stoploss på 18,5. Jeg valgte selv at købe samme dag.

For dag til dag anbefaling på SAS se her:
(Tradedesks afkast +55% siden 2015)
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=104..

DFDS: er brudt igennem flere af de korte glidende gennemsnit. DFDS har dog støtte i dens 100 dages glidende gennemsnit (som har holdt 2 gange før), en langsigtet trendlinje, og der vendingssignal med bekræftelse på dagsbasis.

For dag til dag anbefaling på DFDS se her:
(Tradedesks afkast +49% siden 2015)
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=27&..

Molslinjen: har haft en vild stigning i år og trenden ser ud til at forsætte, aktien var resistent over for de sidste ugers fald, hvor den handlede sidelæns. Molslinjen er dog meget overkøbt og kan derfor godt tage et dyk ned, inden den forsætter op.

For dag til dag anbefaling på MOLS-Linien se her:
(Tradedesks afkast +126% siden 2015)
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=74&..

God weekend
www.blog.tradedesk.dk

Mario Draghi, Olie, Tradedesk.dk, DFDS.CO

Mario Draghi, Olie, Tradedesk.dk, DFDS.CO

Mario Draghi, Olie, Tradedesk.dk, DFDS.CO

Mario Draghi, Olie, Tradedesk.dk, DFDS.CO

Mario Draghi, Olie, Tradedesk.dk, DFDS.CO
TRÅDOVERSIGT