Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mangel på kloge ord om markedet


74145 Hans-Henrik Nielsen 26/1 2016 11:36
2
Oversigt

Flere af jer har efterlyst mine markedsvideoer og kommentarer. Og jeg skal beklage, at jeg ikke har været mere aktiv. Men en klog mand belærte mig engang om, at hvis jeg ikke havde noget klogt at sige, så skulle jeg holde mund. Så det har jeg gjort.

Min eneste kommentar de sidste uger ville have været "aktierne falder stadig", hvilket jo svarer til vejrmanden i TV peger ud af vinduet og siger "Det regner ude".

Så har der jo været et par dage med nogenlunde markeder, men jeg må indrømme, at når jeg sidder og daytrader, så kommer sælgerne alt for hurtigt på banen og sælger markederne ned, så snart der har været blot en lille stigning.
Og da jeg så det store sell-off i markedet i går aftens i USA, så vidste jeg, at jeg nok ikke skulle ind og købe op her til morgen.

Flere aktier er dog ved at give en smule signal til at ville op, men personligt vil jeg gerne se markedet bunde ud, før jeg aktivt køber op.

Men I får lige aktierne, som jeg har til at ligge på min bobler-list her:

- Rockwool
- NKT
- Lundbeck
- Genmab
- Coloplast

Som sagt er jeg ikke sikker på, at det er nu vi skal ind. Og jeg skal selvfølgelig nok forsøge at holde jer opdateret, hvis jeg køber op i noget spændende (husk dog, at jeg ikke giver købs- og salgsanbefalinger. Så lav jeres egne analyser også!)


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/Markettimerdk-165400380191772/



26/1 2016 11:39 Helge Larsen/PI-redaktør 174146



Jeg er helt enig i din vurdering. :−)



TRÅDOVERSIGT