Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Blodbad på Børsen


74212 zehran 8/2 2016 14:58
Oversigt

Stemningen i dag blev markant værre og indeksne forsatte ned. OMXc20 er som mange af de store indeks fanget i en faldende trendkanal. På den lyse side, er vi ved at nå bunden i denne kanal, og hvis vi ikke bryder støtten i området omkring 920-900, vil der igen være købsmuligheder. Lige nu er det dog bare at vente på at markedet igen bliver bedre.

Vi skal bruge gode regnskaber i morgen fra Pandora, Vestas, Carlsberg og Mærsk hvis vi skal holde niveauet og det bliver spændende at følge. Jeg er pessimistisk omkring Mærsk, men positiv på Pandora og Vestas, men i det nuværende marked, er det ikke sikkert at et godt regnskab er nok til kan rykke kursen væsentligt.

Lige nu ser det hele lidt sort, men fat mod, det vender igen. Overordet er jeg dog negativ på markedet, også selv om vi igen får en stigning. Det skyldes at vi ligger under MA200 på mange af indeksene.
Hvis I vil se hvordan mit system Tradedesk har handlet her i uroen kan I se mere her:

Pandora ( ligger ved 50 MA - tidligere støtte )
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=94&stockname=PNDORA.CO

Vestas ( faldet under alt støtte )
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=130&stockname=VWS.CO

Carlsberg ( ligger i optrend )
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=16&stockname=CARLb.CO

Mærsk ( ligger i optrend, ja hvem havde regnet med det ? )
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=70&stockname=MAERSKb.CO

Vh Troels.

OMXC20, CARL B.CO
9/2 2016 21:10 MSE 174216Stemningen er ikke go p.t og de negative nyheder har fået overtaget på markedet.. eller nærmere mangel på positive .. vi ligger måske i et tomrum nu hvor regnskaberne er færdige og kun makrotal styrer verden ..
Mine "tabeller" har bear marked på de flere index nu incl dk som ellers har klaret sig godt.
3 dage ned og 1-2 dage op kunne godt blive et setup.
Er sgu ellers fristende at hoppe på nogle aktier nu, men det er nok bedst at besinde sig fordi faldet kan blive langt.

Kunne faktisk godt se SP500 i 1.200 .... dax i 7.000 inden tingene vender igen.

Spændende9/2 2016 23:00 zehran 074223Læg mærke til positive S&P 500 futures i USA, hov nu er de væk igen, der røg min pointe. Det jeg ville have sagt var, at jeg håber på at de lukker i plus, så vi kan få en form for stabilisering i morgen.

Da det er et super kritisk område vi ligger i nu. Vi er nemlig kommet lidt længere ned end krisen i okt. 2015 (på OMXC20) men ikke i DAX, og det er skidt.

Jeg tror ikke at vi skal så langt ned som 7.000, det er nok lige lidt for pessimistisk. Dax har støtte igen i 8500 til 8300. Hvis det nuværende niveau ikke holder. Så de næste dage bliver meget spændende, det var også en gyser i dag.TRÅDOVERSIGT