Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ingen panik - fattigdom kan afskaffes!


74396 doodha 4/3 2016 21:13
3
Oversigt

Tillad mig at komme med et indslag som ikke handler om aktier og investering - og slet ikke direkte.

I aftes var der et program på DR2, som jeg vil anbefale.

Som der står i omtalen af programmet:
"Den svenske statistiker Hans Rosling med et underholdende og tankevækkende faktashow om verdens sande tilstand. Ved FN's topmøde i september 2015 vedtog verdens ledere nye globale mål for bl.a. fattigdomsbekæmpelse frem til 2030, og Rosling viser, at der her er håb om helt at afskaffe den globale fattigdom. Godt nok lever en milliard mennesker stadig i ekstrem fattigdom, men det tal er halveret siden FN's udviklingsmål for 15 år siden. Se med og bliv optimist på verdens vegne!
Originaltitel: Don't Panic - How to End Poverty in 15 Years"

https://www.dr.dk/tv/se/ingen-panik/ingen-panik-fattigdom-kan-afskaffes6/3 2016 11:52 zehran 174403Meget interessant og spændende oplæg.
Det er noget du bliver klogere af! :−)
Tak for det!


6/3 2016 14:52 doodha 174404Ja - det vender op og ned på den gængse opfattelse af verden. Vores skole-lærdom er i den grad forældet - hvilket han fint illustrerer ved quizzen blandt publikum: Deres syn på verden er 50 år forældet! - og sådan er det for de fleste.

Derfor giver foredraget en række aha-oplevelser.TRÅDOVERSIGT