Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Spil på aktier - hvordan ville I gøre det?


74521 biohacker 4/4 2016 08:57
1
Oversigt

Hej ProInvestor,

Jeg går på CBS og interesserer mig megt for aktier og for biotek, men har endnu ikke de store midler til et depot. IStedet for at oddse har jeg fundet frem til nogle aktiespil som jeg vil forsøge mig med. Et af dem, betonfinance, tilbyder fra idag et indeksspil som jeg godt kunne tænke mig at bruge.
Mit spørgsmål er: hvilke værktøjer / indeks bruger I til at finde ud af om markedet skal op eller ned inden kl 900? Dax futures? Luk i Kina? Andre ting?

På forhånd tak for svar!



4/4 2016 11:54 KDF 174527



Jeg har ingen personlig erfaring med betonfinance etc. Men jeg tænker at du burde bruge din tid og penge anderledes. Du skriver selv "istedet for at oddse", men det er vel i bund og grund det BETonfinace er!
Invester istedet tiden på at gennemgå en masse spændende virksomher suppleret med gode og gratise råd/meninger her på siden, eller på proinvestors ny facebookside.

-En anden mulighed er de gratise aktiespil som også er tilgængelig hvor du intet risikerer men lærer hvordan fx positive/negative nyheder indspiller sig på aktierne.
udvælg dig derefter nogle cases og gå så igang med risikosprædte investeringer!?

Blot min mening



4/4 2016 13:56 biohacker 074530



Hej KDF,

Det var helt bevidst at jeg sammenligner det med at oddse da jeg nok ligesom dig ser det som at gamble på aktiemarkedet uden at have værdipapirerne under.

Indeksspillet er lidt casinoagtigt men jeg tænkte at det trods alt må være muligt at "spå" lidt bedre end 50/50 på om markedet går op ned hvis man kendte DAX future eller det kinesiske luk el. lign.

Tak for dit svar.



4/4 2016 19:09 SimonFrandsen 174531



Hej Biohacker
Jeg kender godt betonfinance flere bookmakere som Ladbrokes har lignende finansspil med meget større volumen.
Jeg vil ikke anbefale finansspil eller spread betting hvis du kender til spil teori fra sportsbetting og poker vil det hjælpe dig som aktie handler ihverfald såfremt du ikke har ludoman tendenser hehe.

Vil klart anbefale du opretter et depot hos Nordnet f.eks. her får du pro vilkår på kurtage de første 3 måneder og så sætte 3-5 tusinde og skyd efter et par juicy aktier der måske er i hullet sådan kom jeg i gang og tjente flere tusinde de første 3 måneder uden den store kapital risiko

Et depot er vejen frem

Simon





TRÅDOVERSIGT