Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fingerprint Cards Analyse


74529 AndersEgsvang 4/4 2016 12:23
2
Oversigt

Siden toppen i 680, har vi bevæget os i en bred nedadgående trendkanal. Så lang tid vi har bevæget os inde i den, så er en swingtrade position for mig udelukket. Den SKAL brydes før jeg kan begynde at se efter nye longs i den. Det brud har vi så fået nu. Vi er brudt ud af denne nedadgående trendkanal, og er også kommet tilbage og har testet toppen igen. Det er et rigtig stærkt tegn for mit vedkommende.

Samtidig kan i se på grafen, at jeg har skrevet lidt 1st entries og 2nd entries ind. Jeg handler altid på 2nd entries, altså forsøg nr. 2 fra købere eller sælgere. Når vi har en nedadgående trend, så er jeg nødt til at vende det en lille smule om. Jeg kan ikke gå long før vi har fået 2 forsøg fra sælgerne, og et forsøg nr. 2 som fejler, altså en 2nd entry failure. Den har vi lige fået. Samtidig har vi også i samme område fået et første og andet forsøg fra købere, hvilket vil sige 2nd entry long.

I kan læse hele analysen her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/fingerprint-cards-analyse1
TRÅDOVERSIGT