Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Trade of the day (DAX)


74576 AndersEgsvang 11/4 2016 16:32
2
Oversigt

I dette blogindlæg vil jeg gå over dagens bedste handelssketion. Så hvis du er interesseret i at høre, hvad der gjorde jeg gik ind og ud af denne handel, så læs med:

Som sædvanligt, så blev dagens handel taget på DAX'en. Det er ikke en handel, som gav helt vildt meget, men den var perfekt udført. Det er for mig vigtigere, om jeg følger min plan, end hvad jeg får ud af handlen. Handlen gav sådan set kun +14 point, men med en risiko på 5 point, så var det lige efter bogen. Efterfølgende holdt jeg mig så ude, af en dårlig position, fordi at markedet viste svaghedstegn, og det er jeg nu glad for. Men lad os tage det fra en ende af.

Markedet havde kørt rigtig kraftigt op fra morgenen af, og jeg var derfor begyndt at lede efter svaghedstegn. Dette svaghedstegn viste sig så, da vi begyndte på 1min grafen at forme en nedadgående trendkanal (Den store kanal). Da vi så begyndte at bevæge os ned fra toppen af denne kanal, og forme en mindre nedadgående trendkanal også, så var det tid til at lede efter short entries. Dette entry kom så, på den røde pil. Markedet brød ud af den meget lille opadgående trendkanal, og køberne kunne ikke holde fast i den. Køberne fejler, og sælgerne prøver her anden gang at presse prisen ned. Også det vi kalder en 2nd entry short. Jeg gik derfor short på den røde pil, og placerede mit stop loss over toppen.

Læs hele indlægget her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/trade-of-the-day-11-april
TRÅDOVERSIGT