Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fingerprint og DFDS laver samme formation


74584 AndersEgsvang 14/4 2016 09:22
0
Oversigt

Den sidste analyse jeg lavede var af Fingerprint, som skulle bryde 480, før det var et stærkt købssignal. Det gjorde vi så i sidste uge, og dette gjorde at jeg gik ind i en swingtrade og lagde til min langsigtede position. DFDS laver nu næsten nøjagtigt samme formation.

På den første graf jeg har tilføjet her, kan i se Fingerprint i candlesticks og DFDS er den grønne linje. De to følges næsten alt for godt ad. Ikke fordi at de to har noget som helst med hinanden at gøre, det er ikke det jeg bruger det til. Men samme formation som fik os ind i Fingerprint, er nu ved at danne sig på DFDS og det kan gå hen og spændende blive det næste stykke tid.

Lige nu ligger DFDS i en trekantsformation, som Fingerprint også gjorde før. Fingerprint er brudt af denne formation og på vej op, men nu mangler vi at DFDS gør det samme. Kan vi få en candlestick som lukker over de 242 på dagen, så har vi et stærkt købssignal. Det samme købssignal vi også så på Fingerprint. Jeg forventer ikke at dette sker i morgen, eller om 2 dage. Det kan sagtens tage lidt, men det kan gå hen og blive et spændende scenarie.

Læs den fulde analyse her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/fingerprint-og-dfds-laver-samme-formation
TRÅDOVERSIGT