Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Analyse af Dow Jones


74624 AndersEgsvang 29/4 2016 16:11
0
Oversigt

I dette indlæg skal vi tage et kig på det amerikanske indeks Dow Jones, som indebærer de 30 største aktier i USA. Analysen vil gå over hvor jeg tror markedet skal hen det næste stykke tid, den handel jeg lige har taget, og ikke mindst forklare hvorfor. Så følg med hvis det har interesse.

Dow Jones har i de sidste par måneder kun haft en retning og det har været op ad. Ja faktisk har indekset kørt op siden årsskiftet. Efter min mening er det en optur som nu har stået på i rigtig lang tid, og uden nogen former for korrektioner. Det ser jeg ikke helt positivt på i de næste par uger og måske måneder. Jeg tror desværre at opturen for nu er ved at være ovre, og derfor har jeg foretaget en short position i Dow Jones indekset.

Som billedet her viser, så har vi nu ramt et niveau vi tidligere har haft store problemer med at bryde igennem. Niveauet omkring de 18150. Det har vi faktisk testet hele 8 gange uden succes. Og tidligere har vi nærmet os området, men nåede aldrig helt derop.

Læs hele analysen her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/analyse-af-dow-jones
29/4 2016 18:18 XJK 174626'Ja faktisk har indekset kørt op siden årsskiftet.'

Ja, i det omfang du mener det kinesiske nytår (8. feb). Hvis du mener det nytår, vi bruger på vores breddegrader, så ligner det unægteligt et ordentlig gok i nødden fra 1. jan til ca. 20 jan?29/4 2016 18:49 AndersEgsvang 074627Det har du ret i. Men det var rimelig hurtigt tjent tilbage igen. Så lad os sige fra februar i stedet. Det ændrer ikke så meget på mine tanker :−)TRÅDOVERSIGT