Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fingerprint Cards opdateret analyse


74661 AndersEgsvang 12/5 2016 09:24
3
Oversigt

Efter et par turbulente uger i Fingerprint, har jeg fået en del henvendelser om jeg stadig er inde i den, om jeg har taget profit, lagt til eller hvad mit syn er. Det kommer så nu med denne analyse.

Jeg kan godt forstå at folk har været lidt i tvivl om hvad aktien skal, da vi kom rimelig tæt på mit kursmål fra sidste analyse, før den vendte rundt i de 580 ca. Og set i bagspejlet havde det været meget klogere at gå ud der, og gå ind hvis der kom nye købssignaler. Men det er jo altid nemt at sige bagefter. :−) Faktum er at jeg stadig er inde i aktien, og faktisk har lagt til af flere omgange. Det har krævet lidt is i maven efter nogle dage med større fald, men her kommer min begrundelse.

Selvom aktien har kørt noget op og ned her i 2016, så holder den altså stadig den opadgående trend, og bliver ved med at give fornuftige kortsigtede købssignaler. Jeg vil skynde mig at sige, at den på lang sigt godt kan være lidt sværere for mig at gøre mig klog på. Men kortsigtet har jeg haft gode erfaringer med at swingtrade i den.

I går så vi en stigning på over 5%. Og den stigning gør faktisk at vi igen får nogle stærke købssignaler. Der er god volumen på, og vi har afvist bunden af trendkanalen, som blev skabt med den nye top i 580. Vi har afvist bunden af flere omgange, og den har faktisk gjort det med et af mine yndlings setups, nemlig en helt bestemt 2nd entry long. Læs hele analysen her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/fingerprint-cards-fing-b-opdateret-analyse
12/5 2016 15:20 Helge Larsen/PI-redaktør 074663Skete stigningen i går ikke netop under lav volumen?12/5 2016 15:43 AndersEgsvang 174664Stigningen i går ikke under specielt høj volumen nej. Men stigningen et par dage før i nøjagtigt samme område, var under god volumen, så det ligner et område der bliver forsvaret af købere. Tiden må vise om de er stærke nok her ;)TRÅDOVERSIGT