Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

3 salg: er markedet ved en top? del 2


74806 zehran 6/6 2016 12:29
Oversigt

Sommervarmen er over os og OMXC20 er så småt begyndt at smelte. Indekset viste svaghedstegn i sidste uge og lukkede marginalt lavere på ugebasis (-0,8%). Næste uge byder på Yellen, som taler mandag (omkring renten, spørgsmålet er om hun vil sætte renten op? efter de katastrofale jobtal i fredags, tror jeg det ikke). Der kommer også tyske nøgletal mandag/tirsdag. Onsdag kommer der tal fra Kina (import/eksport og handelsbalance). Torsdag kommer Mario Draghi og børsnoteringen i DONG (som bliver spændende at følge på sidelinjen - Dong er ikke noget jeg er med i.)

Ellers er det det meningsmålingerne omkring Brexit (afstemning d.23 juni) som bliver emnet i denne uge. Derfor har jeg har kigget på, hvor sandsynligt et Brexit vurderes, ved at se på bettingselskabernes odds. De er rimelig enige om at UK bliver i EU.

UK forlader EU. (25 - 33 % sandsynlighed)
UK bliver i EU. (75 - 67 % sandsynlighed)

Se oddsne her:
http://www.oddschecker.com/politics/british-politics/eu-referendum/referendum-on-eu-membership-result
De ændrer sig løbende og har ændret sig i dag - til at Brexit er lidt mere sandsynligt

Det vil få negativ betydning med et Brexit, men jeg vurderer at der er begrænset opside ved at de bliver i EU. (Sidste gang vi så denne problematik var da Grækenland skulle stemme om det samme sidste år. De stemte ja, men det løftede ikke markederne). Jeg forbliver derfor bearish på markederne.

Først lad os samle op på de 3 salg jeg skrev om i sidste uge (en blev genkøbt, to er stadig solgt).

Genmab - genkøbt og er siden steget 2,34 %.

Teknisk analyse her:
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=48&stockname=GEN.CO

Interessen omkring Genmab har været enorm og det var ikke længe at den var i salg. Kursdriver er mødet i Chicago i næste uge med data omkring Darzalex (der er allerede kommet data i dag søndag). I sidste uge var de professionelle (Anonymous) nettokøbere og aktien satte nyt all time high i 1341 i fredags. Rent teknisk er Genmab i stærk optrend, men meget overkøbt. Genmab skal nok have brug for at køle lidt af, men det bliver sandsynligvis først efter at kræftkonferencerne er færdige.

Ambu - blev solgt og er siden steget 0,94 %

Teknisk analyse her:
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=4&stockname=AMBUb.CO

Aktien bevæger sig sidelæns i en stigende trendkanal.
Ambu er overkøbt og vil sandsynligvis forsætte med at sive ned ad.

Fingerprint - blev solgt og er siden faldet 16.67%

Teknisk analyse her:
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=134&stockname=FING.SE

Direktøren blev skiftet ud i sidste uge og aktien tog et kæmpe dyk. Jeg kigger efter en mulig bund og tænker at den kunne komme omkring det 200 dages glidende gennemsnit (88). Indtil videre har vi ikke set en vending, så det er bare at afvente.

God aktieuge og husk at nyde vejret :−)

Fingerprint, Frontline, OMXC20, AMBU B.CO
6/6 2016 21:40 TeamGarlic 274811Fine analyser, zehran ! Hvor har du egentlig dit nickname fra ?
Analysen af Fingerprint var spot on. Jeg nåede ikke ud på toppen, men med god gevinst. Nu venter jeg på, at stormen lægger sig. Følger med i Frontline, hvor jeg har en del aktier. God vind.8/6 2016 23:38 zehran 174823Tak for det TeamGarlic :−)

Zehran, det er mit gamle counterstrike navn fra 00'erne ;−)

Frontline har været en god forretning de sidste 8 dage! Er oppe med 21 %.

Nu viser Fingerprint også tidlige tegn på en vending, lad os se om de anonyme er klar til at slippe tøjlerne og vi kan få 20% + på den også.

Du kan se hvor tæt vi var på køb i dag på min side her:
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=134&stockname=FING.SETRÅDOVERSIGT