Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FING


74907 mimoso 1/7 2016 17:47
Oversigt

Analyse af Fingerprint!

Godaften alle aktie interesserede.
Jeg har her til aften udarbejdet/sammensat en basal analyse af Fingerprint Cards. Jeg håber I vil tage godt imod det, og komme med konstruktiv kritik eller tilføjelser.
Samtidig skal der lyde en stor tak til NetZoom fra Shareville, da jeg har lånt hans analyse af indtjeningen.

Beskrivelse af deres produkt samt muligheder
FPC tilbyder et komplet sortiment af brugervenlige fingeraftryk biometri løsninger. Løsningerne opfylder de højeste krav i både industrielt design samt i slutbrugerens oplevelse. Hardwaren dækker sensorer og komplette moduler og er kombineret med software, der forbedrer slutbrugerens oplevelse og tilbyder muligheder for differentiering for FPC kunden.

FPC hovedmarked er i øjeblikket biometriske løsninger til smartphones og tablets. Virksomhedens udbud anses også for at have lovende potentiale som indbyggede systemløsninger i en bred vifte af applikationer.

Nuværende hovedmarked:
Dette marked består af smartphones baseret på Android og Windows-baserede operativsystemer. Disse to operativsystemer forventes at opleve en kraftig vækst fra 2016 til 2018, og at dominere smartphones udstyret med sensorer, med en 85 procent andel i 2018. Apple udgør de resterende 15 procent.


Potentielle markeder for FPC:
Smartcards - primært betalingskort, men også ID-kort, adgangskort og offentligt transport. (herunder har FPC indgået samarbejde med Zwipe)
Bilindustrien
IoT
Generel låseindustri
Smykker - Ure, armbånd mm.
Sundhedssektoren - fysisk adgang til medicin samt adgang til journaler
Bank og Finans - log-in system og registrering af overførsler
Den offentlige sektor - visa
Generel log-in - integration i USBs

Indtjening
Nedenstående graf (se link) er udarbejdet af Netzoom. Her antages det at FPC sælger 350 mio. sensorer årligt. Dette er en gennemsnitpris på 3 USD afhængig af størrelse, produkt mm.
Grafen illustrerer hvordan markedstendensen bear/bull samt dollarkursen kan påvirke FPCs aktiekurs. Gennemsnitligt på OMXS opererer virksomheder med en PE på 15. Samtidig bør en vækst virksomhed FPC operere med et højere PE.

http://930e888ea91284a71b0e-62c980cafddf9881bf167fdfb702406c.r96.cf1.rackcdn.com/data/tvc_b4b617cedb6075e59140711134e5fa07.png

https://aktieguiden.com/1414926/fingerprint-fa---del-68#590
- Kæmpe kredit til Netzoom!!

Derved kan der argumenteres for at Brexit bør have en positiv effekt på FPC, eftersom de opererer med USD. FPC offentliggører deres 2. Kvartal regnskab den 22. Juli og dette vil give os en indikation om hvordan salget har udviklet sig. Ligeledes er der herigennem mulighed for at Fingerprint opjusterer forventninger, samt at der her fortælles om konkrete muligheder på deres potentielle markeder.


Faresignaler:
Fingerprint aktien er udsat af et såkaldt shortangreb, hvilket betyder at de store aktører i aktien investerer i at aktien falder. Ligeledes er der stor usikkerhed i den finansielle verden. Blandt andet faldt aktien ca. 11% i mandags, som følge af Brexit (den svenske børs havde lukket fredag da resultatet var en realitet). Eventuelle interesserede aktiehandlere som ikke har været i aktien før, bør være opmærksom på den store volatilitet.
Derfor kan en teknisk eller kortsigtet handel være yderst svær at lukrere på. Jeg mener dog at langsigtet vil det fundamentale altid vinde, og eftersom FPC befinder sig i et enormt vækstmarked, samt har det bedste produkt, bør der være gode muligheder for yderligere stigninger i fremtiden.

Dette er på ingen måde en købsanbefaling. Ved interesse bør analyseres på egen hånd, til information omkring virksomheden findes Facebook gruppen: Fingerprint Cards.
Som dette opslag allerede florerer i.
Andre kilder: http://www.fingerprints.com/corporate/en/

NB: Jeg ejer selv aktier i selskabetTRÅDOVERSIGT

74907 FING
1/7 17:47 mimoso 7