Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lidt TA og Spørgsmål for resten


75199 mortendrost1 13/10 2016 18:53
Oversigt

Meget lang tid siden jeg har skrevet herinde - så forsøger mig med et lille skriv, da en af mine gamle ynglinge er blevet yderst interessant igen !

Spørgsmål: Er der nogen der kan svare mig på, hvordan QEC's områder der nu har ligget brak i rigtig mange år, er nedskrevet til i deres regnskab?

Burde disse områder ikke skulle opskrives kraftigt, efter Bill 106 bliver vedtaget ?

Kan se Nippon er rimelig enig med mig i target for Olie og Gas - på den lange bane.

Jeg vil lige sakse mit skriv som jeg har lavet på EI i dag. Og modtager gerne kommentarer - er mest til TA, og nærlæser sjældent et regnskab - så derfor ovenstående spørgsmål :−)

__________________________________________________________________________________________________

TA på Gassen: http://invst.ly/2jz2w

Den ligger og har brudt en fin IHS på Monthly chart - target for Gassen er 4,6 USD. Altså over 40% højere end dagskursen. Den IHS er formet over 1 år, så det vil tage lige så lang tid at nå dette target. Men det vil gøre rigtig godt for QEC.

Og det samme med Olien: http://invst.ly/2jz3k

Her ligger target oppe over 70 USD - den er der bare ikke helt endnu. Skal gerne over 52 USD for jeg føler mig helt sikker.

Kan i forestille jer, når QEC får 70 USD for deres Olie, samt 4,6 USD for deres Gas - og de ydermere må udvikle deres områder, der har ligget total stille i rigitg mange år, og hvor man mener potentialet er stort ?? Bill 106 er en gave til QEC.

Denne aktie vækker mange minde frem, og vågner den nu op til dåd igen ?! Der er mange ting der skal friske op igen for mig, da jeg ikke har sat mig ind hvilke triggere der ligger forude for QEC - så er der nogen der sidder med en go viden om dette, høre jeg meget gerne.

Sidder selv med en fornuftig position i aktien.

Go aften, og på forhånd tak ! :−)TRÅDOVERSIGT