Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Godt nytår til alle


75333 Helge Larsen/PI-redaktør 31/12 2016 09:26
17
Oversigt

2016 var et lærerigt år med flere store begivenheder som gav stor nervøsitet blandt mange aktieinvestorer. Først var den den kinesiske økonomi, siden brexit og det amerikanske valg.

Jeg har ved foredrag, i artikler, interviews til medier og på sociale aktieplatforme i løbet af året fortalt om, hvor vigtigt det er, at have is i maven, når usikkerheden præger aktiemarkederne og stormen raser og rusker med volatilitet med større eller mindre generelle fald i kurserne. Noget som jeg har selv har betalt dyre lærepenge for at forstå gennem mere end tredive år som iværksætter, erhvervsmand og investor i noterede og unoterede selskaber.

En stor hjælp til at bevare isen i maven er, at undlade at bekymre sig om den frygt skabende irrationelle larm og mediestøj som kommer fra markedet og dens interessenter. Hold fokus på de enkelte selskaber du har valgt i stedet for. Lær dem og deres markedsvilkår grundigt at kende. Sælg dem, hvis der virkelig sker noget fundamentalt negativt der ændrer den gode case, som var årsagen til dit køb.

Det er i denne sammenhæng af stor betydning, at have fora som ProInvestor.com samt "ProInvestors Aktiesnak", hvor der føres "støjfri" samtale omkring markederne og enkeltaktier mellem investorer med forskellig baggrund, erfaring og viden.

Tak for til alle jer som bidrager med at skrive indlæg, like, dele og læse med. I denne forbindelse især tak for jeres respektfulde og venlige måde at debattere på.

Vi ses på den anden side til endnu et spændende aktieår med masser af debat, chat, links og analyser.

Godt nytår.

Med venlig hilsen

Helge Larsen

TRÅDOVERSIGT