Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investor forbillede Helge Larsen


75360 byggegrej.dk 15/1 2017 01:30
11
Oversigt

Først og fremmest vil jeg gerne TAKKE DIG Helge Larsen for det kæmpe stykke arbejde du ligger i at orienterer os mindre rutinerede/ihærdige investorer om de selskaber du har fokus på. Jeg tager virkelig hatten af for at du stiller op i diverse medier og kommer med dine analyser og tanker når det er så meget nemmere at leve det stille gode liv. (især når du svines til for at laks falder 3% fra toppen) Jeg følger en del med på ProInvestor især chatten, og også i mindre grad på Facebook. (konens konto. Har overvejet at oprette en konto selv men vil nok kun bruge den til aktiesnak, og måske vil det se ud som en falsk konto? Har ikke forstand på det.) Jeg hører alle afsnit af millionærklubben, on demant oftest, og hver gang du Helge er i studiet er jeg altid ekstra lyttende. Jeg syntes næsten altid millionærklubben ender med at give alt for lidt taletid til gæsten, for i stedet at snakke om det generelle marked i sekundet og lignende, altså ligesom at sige hvordan vejret er lige nu i vejrudsigten, jeg vil hellere hører om forventningerne til fremtiden i stedet for om indekset er en halv % oppe eller nede. Jeg har også set en hel del af Hans Henriks ugevideoer førhen, men de er set med tekniske briller og ofte på kortere sigt end mit og vist også dit fokus.

Jeg har tænkt over hvad der kunne gavne min investering og har derfor følgende forslag:
Jeg syntes det kunne være virkeligt brugbart hvis du ville lave en uge eller måneds video (eller lydfil) hvor du kom detaljeret ind på de selskaber/sektorer du følger (måske et af gangen) fortæller om dit syn på casen og om hvad du holder øje med. Jeg tror det vil være med til at give mere is i maven til os mindre garvede, at få fortalt casen af en erfaren investor som oven i købet ligger sine porteføljer ud i offentligheden.
Jeg ved det er et stort stykke arbejde at lave den slags i din i forvejen travle hverdag, og forventer heller ikke at det skal være gratis tilgængeligt. Præcis hvordan økonomien skal skrues sammen så det også giver mening for dig ved jeg ikke, men måske noget i retning af at det kan ses af +medlemmer på proinvestor?

Personligt er jeg rigtigt glad for lydbøger og millionærklubben frem for læsning, da jeg så kan suge viden til mig mens jeg arbejder, og på den måde lave 2 ting på en gang.

Jeg er helt klar over at det vil kræve noget tid og kræfter, og det er helt forståeligt hvis der ikke er plads til endnu mere i kalenderen. Men hvis man ikke lufter ideen sker der i hvert ikke noget.

Tak for et godt forum.15/1 2017 13:24 Helge Larsen/PI-redaktør 675361Hej Byggegrej,

Tusinde tak for de pæne ord. Dem er jeg meget glad for.

Forslaget om en "videoblog" lyder rigtig spændende. Er dog "teknisk" på hel bar bund i den retning. Har derfor linket til dit indlæg i vores facebookgruppe og håber på nogle "eksperter" på området byder ind. Det samme her i tråden.

Forsat god søndag.15/1 2017 13:39 byggegrej.dk 175362SUPER du ikke er afvisende. Ja lad os håbe der er speciallister der kan hjælpe med det tekniske. Den måde Hans Henrik Nielsen gør det på syntes jeg virker rigtigt godt hvor han viser sit skærmbillede og taler imens. Men hvordan det præcist gøres er jeg heller ikke klar over.
Jeg ved mine børn har en Youtube kanal de ligger videoer ud på, så kan da lige høre dem hvad der skal til.
Eks. på en af HH´s videoer
http://www.markettimer.dk/da/videoer/analyser/udvalgt..15/1 2017 20:20 leif-l 175364Hej Helge. Et fantastisk godt forslag fra byggegrej, følger dig altid på Millionærklubben og Børsen play.16/1 2017 10:43 Kænned 375365Hej Helge og Byggegrej

Virkelig et interessant forslag som jeg helt klart selv ville følge med i. En alternativ løsning er at producere en podcast, som jeg tror kræver et markant mindre teknisk setup end en video. Finder du sponsorer er det også mulighed for at kunne tjene lidt penge på det. Lyt evt. til "Her Går Det Godt" podcastene, der kan findes i Podcast appen på iPhone. De har et samarbejde med Irma, og formår at indrage sponsoren på en både relevant og sjov måde.20/1 2017 01:44 byggegrej.dk 175376Hej Helge.
På nedenstående link har jeg udgivet min første offentlige video nogen sinde. Håber det kan være med til at inspirere.
Øvelse gør mester...;−)

https://www.youtu.be/6AFuwzEQdug20/1 2017 01:58 byggegrej.dk 175377


20/1 2017 16:15 Helge Larsen/PI-redaktør 175378Tak byggegrej.

Jeg ser på det. :−)TRÅDOVERSIGT