Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo - fremtidens aktieleje ?


75420 Newsea 9/2 2017 13:48
1
Oversigt

Hvis man læser Novo's "investor news2 ifm med deres regnskab er der jo også positive meldinger om vækst. De har også en stærk (måske den stærkeste) pipeline. MEN alle de gode nyheder har ikke kunnet trække kursen væsentlig op. Indikerer den globale vækst i andre brancher at medicinal nu uinteressant på den korte bane og at vi må forventer at periodens aktiekurs vil ligge på niveau i meget lang tid ?9/2 2017 22:21 bikube 175421Jeg er da ret sikker på, at kursen stille og roligt retter sig opad igen, men med alt det politiske uro i U S er der jo absolut ikke noget, der er sikkert.9/2 2017 23:07 rex pacis 175422Det var en fejl at jeg kom til at stemme bikubens kommentar op.

Som jeg ser det er problemet stadig den generiske konkurrence, og hvordan presset på toplinien vil udvikle sig fremover. Det afgør om vi skal op eller ned. Herfra kan det gå begge veje.

Den nuværende politiske uro i USA er i den forbindelse sagen uvedkommende.10/2 2017 08:58 Newsea 175424Enig, US politik som den ser ud nu burde ikke være en trussel. Værre er to andre områder. Sanofi bliver presset af patent udlæg. Eli Lilly kommer stærkere ind med billigere "kopi"-insulin, der presser pris niveauet nedefra. Omvendt har Novo opnået 30% markedsandel og kan for svært ved at presse citronen yderligere med de kendte insuliner. MEN hvad med "monopol"-lignende tilstande på de etablerede markeder?. Novo må, få at skabe ny toplinie, kigge på nye markeder og markeder hvor de nye/nyeste produkter ikke sælges.10/2 2017 09:04 Newsea 075426Enig, US politik som den ser ud nu burde ikke være en trussel. Værre er to andre områder. Sanofi bliver presset af patent udløb. Eli Lilly kommer stærkere ind med billigere "kopi"-insulin, der presser pris niveauet nedefra. Omvendt har Novo opnået 30% markedsandel og kan for svært ved at presse citronen yderligere med de kendte insuliner. MEN hvad med "monopol"-lignende tilstande på de etablerede markeder?. Novo må, for at skabe ny toplinie, kigge intenst på nye markeder og markeder hvor de nye/nyeste produkter ikke sælges.TRÅDOVERSIGT