Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MYTER OM BITCOIN


76019 LetThereBeFire 29/12 2017 19:48
Oversigt

Hej ProInvestor

Jeg ved, at mange herinde investerer i aktier, hvorfor jeg synes, at det kunne være interessant at høre jeres mening om netop dette.

Jeg er i gang med forberedelserne til at lave et indlæg til https://bettercoins.dk/ - som beskriver hyppige omtalte myter omkring Bitcoin for herefter at forklare, hvorfor de er usande.

Da alle på ProInvestor - må man formode - investerer i aktier, så er det interessant, da det måske er myter, som afholder jer for at købe netop Bitcoins, hvor I normalt investerer aktivt. De myter som I kommer med, vil sandsynligvis finde vej til indlægget - og ellers forklarer jeg dem direkte i tråden.

Det kan også være, at det er helt reelle myter, og de derved er sande, hvilket forhåbentligt kan bane vejen til et fremtidigt indlæg, hvor jeg forklarer, hvorfor det ikke nødvendigvis bør afholde én.

På forhånd tak - og godt nytår.30/12 2017 00:36 rasmus12 376020Mine "myter"
1) Bitcoins er en fiktiv valuta, hvor der ingen bagved liggende garanti er for værdierne.
2) Bitcoins genererer ingen reel værdi, modsat børsnotere virksomheder med en værdiskabende produktion
3) Inflationen af bitcoins er primært skabt af sorte penge, fra narko-, våben-, slavehandel og lignende.30/12 2017 18:18 Helge Larsen/PI-redaktør 076021Vi vil ikke have skjulte reklamer for bettercoins.dk i vores debat fra anonyme skribenter. Det er nu anden gang jeg har gjort opmærksom på dette. Stop det plat.TRÅDOVERSIGT