Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Shalegas og QEC


76038 Mcjean 13/1 2018 12:48
Oversigt

Her en lille opfølgning på QEC og deres muligheder.

Først en lille video om shale oil og gas, hvordan det udvindes og noget omkring sikkerheden.Som illustrationerne viser så puttes der "puttefylde" i rørene hele vejen rundt om midterrøret forskellige steder for at stabilisere rørene hvis det skulle lække, hvilket det selvfølgelig ikke gør når den aktuelle aktør selv skal betale for forureningen. Det er helt skudsikkert og kan umuligt give grundvandsskader af det faktum at cementen eller lignende er flere centimeter tyk omkring grundvandet. Som han siger er hans største bekymring oppe ved overfladen hvor trykket akkumuleres og derved kan arbejdsulykker opstå.

Grundvandsspejlet ligger som regel højt oppe, måske 60-100 meter under jorden og frackeringen foregår i ca. 200 til 3 km's dybde,altså langt under vandspejlet, hvilket man ikke kan sige om landmændenes sprøjtegifte. Man vil aldrig fracke tæt på grundvandet.........logik for burhøns undtagen for Greenpeace og andre mindre begavede miljøtosser.
En af de nye ting i frackering hvilket han ikke rigtig kommer ind på er den vertikale frackering hvor man borer ned til en dybde og borer vertikalt flere hundrede meter. Før havde man kun horisontale boringer lige omkring boringen og så nyt hul eller længere ned i eksisterende boring. Nu kan man bore ned i 200 meter og f.eks. 6-700 vertikalt og fracke et stykke af gangen herefter borer man videre til 400-600-800 og bore "ind" vertikalt og gentager proceduren. Det siger sig selv at udvindingen bliver markant større og langt mere rentabel og kan få priserne ned i 40$ pr boe, men Red Leaf projektet mener ifølge Binnion at de kan få omkostningerne under 20$.

Hvem har ret?

Det har de nok begge to da det afhænger af forholdene. Sådan som jeg forstår det skulle jorden i Jordan være så optimal for frakering at de kan få en meget lav kostpris, hvorimod i Texas og Mex. er det væsentlig dyrere og nok også i ST Lawrance Lowland i Uticaformationen, men det får vi snart svar på forhåbentlig.
Det skal dog også pointeres at man i forholdsvis nye processer kommer til at fracke næsten uden vand og slet ikke med kemikalier som i gamle dage, så modstandernes vandargument kommer heller ikke til at holde vand, desuden arbejder man på at kunne lagre C02'en i lommer under jorden, så klimatosserne er løbet tør for argumenter og vil selv nyde stor glæde af flere arbejdspladser, bedre miljø etc.

Restriktionerne er strenge især i Canada som vi nok snart for at se. Det er godt for branchen da klamphuggerne da vil få meget svært ved at opnå tilladelser. Udstyret skal være tip top og du skal selv betale for forureningen hvis du kvajer dig. Meget sundt og godt for branchen, men det store spørgsmål er om der gives tilladelse i Lowland.
Jeg aner det ikke da frackering har et vildt dårligt ry og virkelig har brug for at forklare omverdenen at det er sikkert og miljørigtigt at udvinde gas og olie via frackering. Vi ved at globalistiske pladderhumanistiske lande i den vestlige verden har svært ved at forstå sammenhængen mellem fødselsrater-forbrug-økonomi og klima. Da den canadiske regering ikke er nogen undtagelse kan vi tvivle på om det tillades og derfor anbefaler jeg at træde varsomt.

Vi kan dog med sindsro se skuet an for ligegyldigt om det bliver ja eller nej til frackering så er der andre ligeså vigtige triggere. Efter reguleringer fra bill 106 forelægger, vil jeg klart anbefale at købe et tripel frimærke da myndighederne fra Jordan i min verden virker langt mere seriøse og klare i spyttet. Her vil de fracke så her er spørgsmålet mere hvor meget indeholder QEC acres af gas og olie. Jeg har hørt at de udover gas og olie regner med at udvinde biprodukter til betonindustrien og andre industrier, så det virker endda meget rentabel især med en pris pr boe under 20$ vil de kunne tjene styrtende med penge.

Vi kan ligeså afvente og se hvor mange boe de opnår i Montney og eller om det bliver solgt og ligeså med Antler.

PH har de opgivet hvilket virker mærkeligt da de lovpriste de få jordprøver der var taget. De har ligeså opgivet en del acres andre steder så frimærkerne er skrumpet ind til 3-1/4.

Lowland i Quebec, Jordan, Montney og så Antler(1/3).

Personligt glæder jeg mig mest til Jordan og håber at det kommer til at sparke røv. Den Canadiske regering og hele det globalistiske tyranni tror jeg ikke på og kommer aldrig til det, derfor er jeg mere forbeholden over for mulighedsbetingelserne i Lowland, men det kan jo overraske positivt. I Montney forventer jeg flere boe, mange flere faktisk og helst meget hurtigt. Det bedste ville dog være hvis QEC bliver solgt eller de finder en stærk samarbejdspartner der forestår udvindingsdelen for hverken Red Leaf eller QEC har den store ekspertise driftmæssigt, faktisk har de indtil nu kun bevist det modsatte, og de kan til tider virke lidt amatøragtige i deres gøren og laden, men fine acres har de og forhåbentlig sker der snart noget der kan give aktionærerne et velfortjent afkast.

MVH Mcjean13/1 2018 16:33 tasiilaq 076039Fin gennemgang... jeg kan dog ikke se hvad der skal ødelægge festen for QEC i de områder i lowlands hvor man planlægger pilots (industri-områder). Her siger QEC mellem linjerne at man har styr på den sociale accept, og faktisk bare venter med, med hele setuppet stående klar ...
MVH. Tasiilaq13/1 2018 16:39 tasiilaq 076040Og er man inde pt. skal man hurtigt gøre op med sig selv om man tror på Quebec eller ej! For bliver det en fuser kommer der billige aktier til salg i stor stil.
Så er spørgsmålet samtidig om der kommer afgørende nyt fra Jordan inden inden afklaring af Quebec, hvilket jeg ikke kan forestille mig. Tror blot på en update uden det store ifm. Jordan nu her.
Uanset hvad, er det mere spændende nu end "ever befor"!13/1 2018 19:19 tasiilaq 176041Dit indlæg giver forresten indtryk af at Jordan er shaleoil eller shalegas med fracking... Det bliver et Oil shale projekt!
Ved Oil shale graves materalet ud og knuses, for derefter at "koges" med capsules for at udvinde olien. Det er her at RLs ecoshale teknologi skal vise sit værd...TRÅDOVERSIGT