Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tørlast og Allergivacciner i fokus


76065 collersteen 9/3 2018 10:32
Oversigt

Måske er overskriften ved første øjekast lidt underlig, men der er alligevel en mening med galskaben. På den danske børs har vi nemlig 2 selskaber indenfor områderne, og det ligner, at de begge står foran flere gode vækstmuligheder i de kommende år. Begge stiller op og præsenterer på en investorkonference i næste uge (15/3-2018), hvor vi privatinvestorer får mulighed for ved selvsyn at vurdere og spørge ind til investeringscasen: www.ugebrev.dk/konference

Det er vist ingen hemmelighed, at det har været en lang og meget svær periode for tørlastrederierne, hvilket stiller det naturlige spørgsmål, om det er nu vendingen er ved at indtræde. Hvis det gamle mundheld om at der efter 7 dårlige år kommer 7 gode år er vi bestemt ved at være der. I forhold til udviklingen i BDI og skibspriserne det seneste år, kan vi i hvert fald konstatere, at vi er kommet et niveau op. Men én ting er, hvad vi som investorer går og tror og håber på - noget andet er hvordan selskaberne selv ser verden. Det spørgsmål er det muligt at få svar på, når Økonomisk Ugebrev Formue (eller i daglig tale AktieUgebrevet) afholder et investorarrangement torsdag d. 15. marts kl. 15-18.
Her vil D/S Norden præsentere deres forretning og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til selskabet.

Indenfor allergivacciner finder vi ALK, som over de næste år vil investere kraftigt i at erobre det amerikanske marked med ALK's egenudviklede tabletbaserede vacciner. Det bliver uden tvivl et svært erobringstogt, men ALK har lagt en omfattende plan og fyldt pengekassen op, og hvis det blot lykkedes i nogen grad vil belønningen være stor. ALK stiller også op og fortæller mere detaljeret om de store muligheder det amerikanske marked byder på, og hvordan ALK vil forsøge at vinde kampen.

Endvidere stiller Santa Fe Group (det tidligere ØK) op, og fortæller om den store transformation koncernen har været igennem for at klargøre sig til de kommende års vækstmuligheder på det meget store og meget fragmenterede marked for internationale flytninger - særligt omkring udstationering, jobskifter, m.v.

Endelig vil H+H International fortælle om deres dugfriske regnskab og hvad vi kan forvente fremover efter godkendelse af det store tyske opkøb, der udvider forretningen med knapt 1/3 målt på omsætning. H+H er måske en lidt overset aktie, men et kig på kursudviklingen afslører, at det bestemt er værd at kigge lidt nærmere på denne forretning.

Fuldt program og tilmelding kan ske via dette link: www.ugebrev.dk/konference (pladsantal er begrænset og fordeles efter først-til-mølle)

Min - indrømmet - ikke helt upartiske vurdering er, at det er et meget spændende program med 4 selskaber, som jeg glæder mig til at høre mere fra og byde velkommen til (så er disclaimeren vist også på plads) :)TRÅDOVERSIGT