Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvidvask - Holder Mærsk hånden over Peter Strarup


76315 Helge Larsen/PI-redaktør 6/10 2018 18:56
Oversigt

"Danske Banks største aktionær, A.P. Møller Holding, der ejer 20 procent af banken, har været påfaldende tavs siden advokatrapporten om hvidvasksagen blev fremlagt. Hidtil har det været upåagtet, at tidligere Danske Bank-direktør Peter Straarup sidder i storaktionærens bestyrelse. Det kan meget vel være baggrunden for storaktionærens passivitet. Og det er ekstremt uheldigt i en tid, hvor Mærsk som storaktionær burde træde i karakter og tage styringen over banken, der aktuelt ikke har noget reelt lederskab, skriver chefredaktør Morten W. Langer i denne analyse".

https://ugebrev.dk/flashnews/finans-flashnews/hvidvas..7/10 2018 13:59 EliotSpitzer 276321Der er ingen tvivl om at Peter Staarup's helt centrale rolle i A.P. Møller Holding er et dilemma i denne sag. Jeg tror hans rolle oprindeligt var at få solgt/fusioneret banken. Denne opgave er vel sagtens skrinlagt de næste par år med den nuværende sag.

Husk i tillæg at der er yderligere problemer på vej.

Der er klare beskyldinger om mirror-trading. Dette kræver meget mere aktiv involvering af banken end ved almindelig hvidvask. Dette har jeg ikke indtryk af har været belyst i advokat- undersøgelsen, hvilklet i sig selv også sætter spørgsmålstegn ved undersøgelsen i sig selv.

https://uk.reuters.com/article/us-danske-bank-moneyla..

Det belgiske advokathus - Deminor - som har specialiseret sig i Europæiske gruppe-sagssøgsmål har annonceret at de ikke stille sig tilfreds med den nuværende advokat undersøgelse.

https://borsen.dk/nyheder/generelt/artikel/1/369273/b..TRÅDOVERSIGT