Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandora - Har de brændt deres broer i forhandlernetværket?


76514 mart3455 21/11 2018 11:58
Oversigt

https://www.jckonline.com/editorial-article/pandora-cant-go-it-alone/

Pandora got greedy and now they are paying the price for screwing over the independent jewelers that built the brand21/11 2018 18:59 EliotSpitzer 076520Det kan der nok være en pointe i. B&O har også arbejdet med denne type butiks-startegi men jeg skal ikke gøre mig til dommer over hvad som er det bedste valg.

Men det overrasker mig hvor meget "tæsk" Pandora har fået. Den var kommet højt op men jeg tror også den lige lovligt langt ned nu.

Jeg har ikke været lang eller short på noget tidspunkt men det har været en interssant case at følge.21/11 2018 22:58 mart3455 176523Fundamentalerne peger mod en højere kurs end dagskursen, vil jeg også mene. De har et godt cashflow, som mange virksomheder kunne ønske sig. Jeg tror den nye strategi er den rigtige vej at gå. Undgå risikoen i at opkøbe butikker. Jeg tænker også at kundegennemstrømmen hos de selvstændige smykkebutikker selvfølgelig er langt, langt større end i Pandoras konceptbutikker. Så kommer Pandora selvfølgelig i hård konkurrence med andre brands direkte i butikken, men det er vel også mere reelt. Det er her Pandora skal have en god relation til forhandlernetværket, så de får lyst til at sælge Pandoras produkter. Mange kunder spørger jo nok forhandleren til nyheder og hvad der er hot lige nu. Jeg læste også at Anders Boyer vil ligge vægt på at konceptbutikkerne skal levere en bedre kundeoplevelse end de gør i dag. De skal gøre noget mere ud af det. Så tænker jeg også at Pandora er en virksomhed der aldrig rigtig har sparet pga en stor vækst. Den luksus har de ikke længere. Men jeg tænker der er nogle lavthængende frugter i forhold til besparelser. Anders Boyer afviser jo heller ikke at kunne vende tilbage til en bedre indtjeningsmargin indenfor nærmeste fremtid.
Men ja, det bliver spændende at se om deres strategi vil lykkes. Jeg tror langsigtet på casen, omend jeg er opmærksom på risikoen.TRÅDOVERSIGT