Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Får Cbrain snart et come back?


77399 Esset 3/10 2019 15:54
Oversigt

Hver gang de får en lille ny ordre laver den et spike, Er der nogen der har meninger om Cbrain.
Mine egne mening er positiv, nok fordi jeg ejer en god slat.
Synes Cbrain har et godt og skalerbart produkt, de er også ved at komme i gang på flere markeder, supergodt.
Ikke fordi jeg tror på fordobling på måneds basis, jeg har en ide om at det kan blive godt på 4- 8 kvt. sigt.
Mange synes måske at den er dyrt prissat, men der er vækst potientiale.
Er der nogen med negativt om aktien, så kom frit frem.3/10 2019 17:43 PMPirate2 777409Beklager, men jeg kan desværre ikke komme med ret meget negativt om aktien. Det eneste skulle være, som du selv nævner, at den er forholdsvis højt prissat i forhold til de mest traditionelle fundamentaler. Det er i øjeblikket min største position i børsnoterede aktier.

Jeg tror de fleste i markedet ikke helt forstår denne aktie. Den manglende forståelse skyldes nok især, at mange ikke forstår det strategiskift de er i gang med, fra salg af software til software-as-a-service (SAAS).

Jeg har selv været investeret i en anden lignende (men ikke børsnoteret) aktie, som lavede samme strategiskift. Her faldt både top- og bund-linie de første par år. Men så begyndte der at komme store overskud, og for et par år siden solgte jeg lidt over 2/3 af min beholdning af denne aktie - til en pris over 1000 gange den pris jeg havde givet for den.

cBrain har formået at lave strategiskiftet uden at top- eller bund-linie er faldet, hvad der efter min mening er imponerende. Og selvom jeg stadig håber på en god profit, tror jeg ikke jeg kan få min indsats 1000 gange igen.

Jeg er normalt langsigtet. Men hvis min gak er tæt på eller under markedsprisen kan jeg finde på at swing-trade lidt, hvis jeg ellers synes jeg kender aktien og dens marked godt.

Og med cBrain har jeg lavet nogle rigtig gode swing-trades. Aktien siver generelt når der ikke er nogen nyheder, og laver så en spike når der kommer en god nyhed.

Jeg bruger ikke min grundlæggende position til disse swing-trades, men køber lidt ekstra når kursen er lav, og sælger så den ekstra portion når kursen er høj.3/10 2019 18:40 Esset 277411Tak for kommentaren, jeg kunne vel ikke være så heldig at du også har en mening om Columbus? Synes den lider lidt samme skæbne.3/10 2019 19:15 PMPirate2 277414Columbus kan jeg ikke hjælpe med, da jeg aldrig har fulgt aktien.

Min eneste erfaring med virksomheden er fra før de blev børsnoteret:

Her ville en virksomhed modernisere deres IT-systemer, og de bad mig som dengang selvstændig konsulent om at vurdere et tilbud fra Colombus. Jeg kunne fortælle, at netværksudstyret i tilbuddet ikke passede sammen, og så blev tilbuddet rettet til. Det nye system blev leveret, og kørte upåklageligt i lidt over et år.

Men så blev der problemer med virksomhedens centrale server, hvor harddisken var ved at fejle. Columbus sendte en tekniker ud, som forsøgte at formattere den fejlende disk. Da det ikke lykkedes, bad teknikeren om den seneste backup, og det viste sig, at backup-systemet Columbus havde leveret aldrig havde fungeret.

Teknikeren fra Columbus skulle naturligvis have sikret sig, at der var en fungerende backup før han slettede alle data på den delvis fejlende disk, men det skete ikke.

Det endte med at koste den ramte virksomhed temmeligt mange penge til at genindtaste en masse data de havde brug for.TRÅDOVERSIGT