Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NAS Kassen er igen tom hos Norwegian


78827 Kongkurs 6/11 2019 09:24
Oversigt

Der planlægges en ny stor aktie emmision samt optag af nye obligationslån. For mig at se lugter det langt væk af, af kassen er ved at være tom, og at man vil bruge ny gæld til at betale gammel gæld. For mig at se er det et klar signal til at holde sig langt væk. Problemerne er store og gælden virkelig høj....
https://www.berlingske.dk/business/norwegian-vil-fyld..6/11 2019 10:18 B.Andersen 078829"Norwegian sikrer 2,5 milliarder kroner i bruttoproveny, ifølge en melding fra selskapet.
Emisjonskursen ble satt til 40 kroner per aksje etter en bokbyggingsprosess. Det er 6 kroner lavere enn sluttkursen tirsdag, og tilsvarer en rabatt på 13,16 prosent.
Både emisjonen og lånet var overtegnet.
Norwegian opplyser ikke hvem som har tegnet seg i emisjonen, men forvalter Jan Petter Sissener fortalte til E24 tidligere tirsdag at han hadde til hensikt å delta.
Hovedeierne Bjørn H. Kise og Bjørn Kjos skal også være med i emisjonen, ifølge Dagens Næringsliv.
Onsdag morgen opplyste flyselskapet at renten på det usikrede obligasjonslånet på 150 millioner dollar, eller rundt 1,4 milliarder kroner, ivl ha en rente på 6,375 prosent per år.
Lånet kan konverteres til Norwegian-aksjer, og konverteringspremien er satt til 25 prosent over kursen i den såkalte emisjonen på 40 kroner. Det har forfall 15. november 2024"6/11 2019 10:22 Kongkurs 278830Smart at lånet kan konverteres til aktier. Skulle de få problemer med at indfri, kan de konvertere, hvilket så igen, igen betyder udvandig for de alm aktionærer.
Jeg syntes personligt ikke om hvad der foregår finansieringsmæssigt i NAS, men hvad Norske rigmænd vælger at smide penge i må de selv om, mine får de ikke :−)TRÅDOVERSIGT