Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Korte netto-positioner ultimo oktober


79083 tommycarstensen 12/11 2019 00:35
Oversigt

Statistik for korte positioner i danske aktier, ultimo oktober 2019
https://www.finanstilsynet.dk/Nyheder-og-Presse/Pressemeddelelser/2019/korte_positioner_oktober
"Ved udgangen af oktober var antallet af danske aktier med betydelige korte nettopositioner 33 og dermed to færre i forhold til september. Pandora var ultimo oktober den mest shortede danske aktie og Ambu den næstmest shortede. Det viser Finanstilsynets opgørelse af de akkumulerede korte nettopositioner i danske aktier."

Udvikling i short selling af danske aktier siden 2018
https://www.finanstilsynet.dk/~/media/Lovgivning/Short-selling/Udvikling_i_short_selling_af_danske_aktier_siden_2018%20pdf

Melvin Capital hygger sig rigtig med at shorte Pandora. ENA Investment Capital LLP og andre har ogsaa meldt sig til festen. Jeg har taenkt mig at gaa lang Pandora, naar Q4-katastrofe-regnskabet er fremlagt til februar, hvis kursen stadig er under 250 kroner til den tid.
https://www.midgardfinance.com/short/

short, shortsalg

short, shortsalg

short, shortsalg

short, shortsalg
12/11 2019 10:07 Smiley 279087Tak for dine meget informative indlæg og især grafer. En graf siger mere end tusind ord ;−)

Jeg synes, det er en spændende case og ret vildt, at CEO'en har lagt hånden så meget på kogepladen.

Bemærkelsesværdigt at se, at short-andelen faldt voldsomt i 400-niveauet (plus-minus), men er steget igen omkring 300-niveauet. Kunne være interessant at vide, om det er nye shortere, der er kommet til i 300-niveauet, eller om det er de samme, som var med under nedturen fra 800 til 400. Hvis de arbejder med StopLoss, har det jo betydning for, hvornår de evt. går ud af deres position.12/11 2019 18:43 tommycarstensen 279106Smiley Tak for feedback. Alletiders, at det er informativt.

Jeg kan bedre forstaa, at Ambu og Bavarian Nordic er/var shortede, men jeg har lidt svaererer ved at forstaa, hvorfor Pandora fortsat er saa shortet, med mindre man forventer, at salget imploderer totalt. Som sagt vil jeg gerne lige se Q4-regnskabet til februar, foer jeg koeber. Og hvis den ikke handles under kurs 300 til den tid, saa er det bare aergeligt for mig og godt for de mere trofaste aktionaerer :−) Maaske spoerger jeg Alpenyt, om han til den tid kan tegne en TA-streg paa Pandora :−)

Du efterspoerger tids-serie-grafer for hver boersnoteret virksomhed med procentdel shortede aktier for hver short-saelger paa y-aksen. Jeg har faktisk i et stykke tid oensket at lave det. Dataene eksisterer, og det er muligt. Jeg har bare ikke faaet taget mig sammen til at skrive koden endnu.

short, shortsalg

short, shortsalg

short, shortsalg

short, shortsalg
TRÅDOVERSIGT