Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Pandora (signet)


79895 sastre 5/12 2019 14:58
Oversigt

Signet udkommet regnskab. Jared salget faldt "kun" 4,2% i kvartalet og signet stiger i premarket. Det synes jeg lyder bedre for Pandora end forventet.

https://www.signetjewelers.com/investors/news-release..

https://www.euroinvestor.dk/nyheder/amerikansk-pandor..6/12 2019 01:14 nohope 379920Tommy har tidligere undersøgt korrelation mellem Signet og Pandora og det var svært at påvise. Pandora trykkes konstant af nye shorts, der sættes i et tempo 10x det tempo der købes aktier tilbage. Det, der skal til, er et kvartal, der definitivt lukker og slukker håbet hos shorterne. Det kommer i bedste fald til januar, kommer der en ny skuffelse der, hvilket er det shorterne satser på - så er alt håb skudt 12 mdr. ud i fremtiden. Pandora er nu den mest shortede danske aktie med ca. 12 % kendte shorts. Lukker Pandora et kvartal med tal, der minimum matcher deres budgetter, kan der komme en kraftig rekyl.
Jeg har Pandora aktier. Dette er ikke en anbefaling om køb eller salg af Pandora.7/12 2019 11:32 Sibelius 279969100% enig. Kursen på Pandora giver kun mening i et scenarier hvor ulykkerne (tilbagegang i omsætning og EBIT) fortsætter. Den eneste sikre indikation på at tilbagegangen er stoppet er at der ses fremgang i et (eller flere) kvartaler. Når (hvis...) det sker kommer det nok til at gå hurtigt opad med kursen, for så kommer værdisætningen målt på f.eks PE til at se helt tosset ud. Men det kræver nogle kvartaler hvor man kan se at strategien giver resultater og salget og indtjeningen går frem og op.TRÅDOVERSIGT