Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NKT


79973 -= SwooN =- 7/12 2019 10:55
Oversigt

I slutningen af november 2019 havde Trader et spekulativt aktietips på NKT. Anbefalingen var køb til kurs 144,7. Børsens dominerende handler, Anonymous, havde I ugen op til anbefalingen nettokøbt NKT-aktier for 60 mio. kr. Det var Anonymous største nettokøb i en enkelt aktie.

Flere finanshuse har i den seneste tid hævet kursmålet, bla Morgan Stanley:
https://www.euroinvestor.dk/nyheder/jpmorgan-loefter-..

Nordea har ligeledes givet en købsanbefaling med kurstarget på 160 DKK:
https://npinvestor.dk/nyheder/nordea-løfter-nkt-anbef..

Den aktuelle kurs er dags dato 164,2 DKK. Det er en signing på ca 13% og vi er dermed forbi bankernes kurstarget.

NKTs direktør har for nyligt meldt ud at virksomheden spår stor vækst indenfor vindmarkedet frem mod 2020, der vil vokse med 1.323 kilometer. https://m.energiwatch.dk/article/8071109

Imellemtiden har Børsen haft et kritisk blik på selskabets fremtidige udfordringer:
https://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/238205/ar..

Jeg er klar over, at det ikke er en raketaktie, men spørgsmålet er om der er mere krudt tilbage og om vi kan forvente en yderligere fremgang i kursen. Rent teknisk ser volumebalance og trend godt ud, men kursen nærmer sig loftet i den stigende trendkanal. Der er naturligvis risiko for et mindre tilbagefald.

Hvordan ser i på NKT og selskabets vækstmuligheder på lang sigt.

Disclaimer: Jeg har aktier i NKT.

NKT.CO
7/12 2019 14:59 Kongkurs 279979Set ud fra teknikken ville jeg vente med køb, til der kommer til tilbagefald til under midten eller bunden af trendkanalen, da det er begrænset hvad der er af plads op til modstanden hvor den ligger nu. Opside er toppen af trendkanalen, forudsat god FA, som jeg ikke har set på....TRÅDOVERSIGT