Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investering i unoterede selskaber


80349 troldmanden 22/12 2019 18:16
Oversigt

Som det nok er bekendt for nogle herinde, så har danske Ennogie lige kørt en pre IPO runde hvor der bla er kommet en del investorer ind som også er brugere af PI. Det synes jeg er fantastisk på flere plan.

Generelt skal vi gerne have flere til at investere i private selskaber og ikke kun børsnoterede selskaber. Vi har som samfund brug for flere der bakker op om iværksættere. Det er derfra fremtidens vækst kommer.

Man skal naturligvis ikke kaste sig hovedkuls ud i unoterede investeringer. For der ER en større risiko. Det potentielle upside følger så også med hvis tingene går godt.(der er Ennogie et godt eksempel for mig, mens jeg modsat har sat penge til på 2 andre investeringer. Men Ennogie trækker så riiiigeligt den samlede gevinst op)

Så jeg håber flere vil begynde at kigge nærmere på at placere en mindre andel af den formue de investere for, i en elle flere selskaber. HVIS man gør det, så gå efter en branche der interessere dig selv. Hvor du allerede har en underliggende baggrundsviden.

Jeg har lært rigtig mange ting via de i alt 4 investeringer jeg har fortaget i unoterede selskaber. Ikke alt har været lutter lagkage. Men hold op hvor har der også været nogle gode oplevelser med det.

Mht Ennogie så lykkedes det på blot en uge at kraftigt overtegne emissionen. Selskabet valgte at tage knap 50% mere ind i kapital end oprindeligt planlagt, og kunne endda have taget signifikant mere ind end det. Så endnu engang velkommen om bord til de PI bruge og andre der nu er kommet ind i selskabet. Tror på der venter en lys og grøn fremtid foran selskabet.

Hvis man generelt gerne vil følge lidt mere med i selskabet, så følg dem evt på de sociale medier. F.eks har de lige lagt lidt op om en række resultater for 2019

https://www.linkedin.com/posts/innogie-aps_ennogie-solcelletag-activity-6614215868635234304-S7xz

Via nedenstående link kan man se et nyt bolig koncept der er ved at blive udviklet i Tyskland. Boliger for ældre der ønsker at bo sammen i fællesskab. Et af de segmenter der vil vokse meget hurtigt de kommende år.

Jeg har ikke anden info end hvad man kan se af hjemmesiden. Men det fremgår at de har designet Ennogie løsningen ind. Hvad der umiddelbart ligner samlet omkring 800m2. Det interessante er så at der jvf hjemmesiden er 150 personer der har vist interesse for projektet. Og da der kun kan bo 10-12 i hver klynge, så er der i princippet allerede til op mod 15 klynger x ca 800m2.

Det er et koncept, så der er hverken fundet finansiering eller en grund. Men det illustrere meget godt potentialet derude. Flere og flere ønsker at kombinere det grønne med at de også kan opnå¨en særdeles lav driftsudgift til boligen.

https://www.60plus-wg.de/pv-seite

Vh
T.
30/1 2020 18:42 butterboy 181280


TRÅDOVERSIGT