Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

God jul


80357 Helge Larsen/PI-redaktør 23/12 2019 11:13
16
Oversigt

Uden jer aktive deltagere eksisterede ProInvestor.com eller ProInvestors Aktiesnak på Facebook ikke. Det gør websitet og gruppen alligevel trods stærk konkurrence fra et utal af tilbud til de private investorer på de sociale medier.

I efteråret 2019 er vores websitetrafik steget kraftigt - ligesom vi også gjorde i 2018. Vi er nu oppe på 50.000 månedlige unikke brugere og sidevisningerne er tæt på en million pr. 30 dage.

Fremgangen skyldes i høj grad Genmab-chatten samt tilgang fra Euroinvestor, men også ProInvestors tydelige og markante tilstedeværelse på Facebook, hvor vi har rundet 30.000 medlemmer i december i år.

Indtægter fra bannere, nyhedsbreve og Q&A er stadig meget beskedne. Derfor er vi glade for små små og store donationer. Pengene herfra går direkte til arbejdet med at lappe på den forældede teknik og sikkerhed på sitet.

Tusinde tak for bidrag samt god, venlig og respektfuld debat på på websiden, såvel som i facebookgruppen.:−)

Med ønsket om en god og fredfyldt jul til alle lader jeg i al ydmyghed nissehuen gå rundt.

http://www.proinvestor.com/donationMed venlig hilsen

Helge
25/12 2019 21:08 TeamGarlic 080408God jul Helge og alle medlemmer af ProInvestor. Dejligt at læse alle de gode indlæg og inputs og særligt at mange flere nu er kommet til. Har doneret og ønsker ProInvestor det bedste.TRÅDOVERSIGT