Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Boeing


81249 Tonny9 29/1 2020 16:16
Oversigt

Er jeg den eneste der syntes at Boeing p.t. prissættes alt, alt alt for højt??

De har en rigtig dårlig sag med deres Dreamliner.
Det bliver/er rigtigt dyrt.

Vi kan sige at det er på den korte bane og på lang sigt bliver det løst, men på den lange bane er der så hele "klimapanikken" der vil påvirke dem.
Man må som det ser ud nu forvente, at der bliver mindre efterspørsel på flytrafik, i hvert fald i en årrække og dermed også på nye fly.

Boeing forsvinder ikke, eller går konkurs, meeeemmmm der er heller ikke ligefrem udsigt til det bliver en vækstmaskine i overskuelig fremtid.

Nu må i godt grine af mig, men jeg syntes ikke den aktie/det selskab er interessant før aktiekursen er under 200 og så begynder den endda kun lige at blive lidt interessant.
Som sagt, p.t. syntes jeg den prissættes alt for højt, men vil da gerne "tales imod" hvis nogen mener noget andet.

Og ja, til den rigtige pris vil jeg gerne være "medejer" af Boeing.29/1 2020 17:43 Kyed01 281251Jeg forstår den heller ikke, synker næsten ikke på rigtige dårlige nyheder.
Paa Tipranks som jeg abonnerer på, har den da også en "hold" rating.
Ikke noget jeg vil sætte penge i medmindre den som du også nævner er faldet godt først.29/1 2020 22:01 Jens_Langkniv 081259Warren Buffett køber måske Boeing.

https://www.investors.com/news/warren-buffett-rumor-b..
29/1 2020 23:24 bgadk 181262Jeg ville heller ikke købe Boeing på nuværende tidspunkt. Men ikke på grund af flyskam eller frygt for faldende flytrafik fremover. Den slags ting er kun relevant i NordEuropa: Der er ingen uden for Nordeuropa som interesserer sig seriøst for klimaproblematik, og under alle omstændigheder så er det næppe på flytrafik, hvor det er der skal gøres noget som helst.
Boeing er for dyr fordi de har en lang række produktions problemer, og tilmed er deres adgang til det kinesiske marked yderst tvivlsomt. Militær kontrakterne er fortsat gode, men også der har de tabt på grund af deres manglende investeringer i ny teknologi.30/1 2020 10:29 CashFlowGuy 281267Jeg er generelt meget enig i betragtningerne i denne tråd, og synes også at bgadk har nogle gode inputs.

Jeg har regnet lidt på, hvordan Boeing er prissat. Jeg har lavet en simpel DCF-analyse, der ganske kort indikerer, at BA med en EPS på 16 USD(2020E), en vækstrate på 6% pro.anno. de kommende 20 år og en terminalvækst på 2% har en fair value på 319 USD, mod dagens kurs på 322.

Markedet forventer altså ved denne kurs, at BA kan vækste med 6% om året de kommende 20 år, hvorefter væksten falder til 2% derefter.

Så kan man selv vurdere, om man synes det er høje eller lave forventninger.

Jeg vil også gerne have den ned omkring 250 USD før jeg bliver interesseret.TRÅDOVERSIGT