Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hysteri på øverste hylde


82072 Emhætte 26/2 2020 10:50
Oversigt

En stor massepsykose har ramt aktiemarkedet. Som langsigtet investor kan jeg blot følge med fra sidelinjen og undre mig over dette massehysteri der udspilder sig på aktiemarkedet. Det må jo være de kortsigtede investorer der spreder rædsel hos dommedagsprofeterne.
Der går vel ikke lang tid før hylderne i supermarkederne er tomme for... gær?

Tænk positivt ;)26/2 2020 13:14 msn 182077


26/2 2020 19:03 bgadk 482088Som langsigtet kan du roligt lægge aktierne til side og vente på at epidemien driver over. Du skal dog være på stærkt forgældede virksomheder i særligt ramte brancher. F.eks. kan det her blive enden for Norwegians aktionærer.

Men er du ikke specielt udsat for sådanne virksomheder, så læn dig tilbage og ny udsigten til billige aktier. Når det hele bunder ud, så kan du gå på indkøb i pressede brancher til småpenge.

Men hav nu tålmodighed.27/2 2020 14:59 koden 282139Total hysteri det der corona.
Prøv engang at følge med i dag omkring 1 smittet dansker.
Som i øvrigt blot af milde symptomer, som de fleste raske mennesker har hvis de er smittet.
Alle er ved at falde over hinanden for at sige/gøre det rigtige.

Men lyt nu til eksperterne... der er ingen større risiko, medmindre man i forvejen er i en risikogruppe... som altid.

Rent aktiemarkedmæssigt er det en kanon købe mulighed.
Specielt hvis man kan ramme corona bunden :−)
27/2 2020 16:51 msn 082147Om det er berette eller ej, "vi" er flok dyr hvad angår adfærd - de små svømmer efter de stor hajer.27/2 2020 21:00 msn 082157Så man man diskuter hvem er det store (-:. Ligger ca. 50% kontant - rasten fordelt 35% på udbytte/langsigtet og 15% på spekulations aktier, ligeledes langsigtet Har tabt 2020 gevinst til d.d. Kunne have været værre.28/2 2020 02:27 johnbn1 282173Det er hysteri, men det er det kun fordi, at markedet var klar til det. Sagt med andre ord, så havde markedet formentlig fundet en anden undskyldning for at falde, hvis det ikke var for "Corona". Der er altid en forklaring - bagefter.

Bgadk som er en meget vidende mand, vil måske kunne huske sidste sommer, hvor der var sorte skyer i horisonten på aktiemarkedet. Han var af gode grunde overbevist om, at vi var ved at sætte en markant top og altså skulle langt ned. En anden så småt erfaren bruger på EI - hed han BaliShag? - mente modsat ud fra teknisk analyse, at markedet ikke var klar og formentlig i stedet var ved at opbygge et midtvejs niveau, der kunne tage DOW helt op i nærheden af de 30K, før stormen ville sætte ind. Det var stik imod økonomernes daværende varsler. D. 28/1 i år skrev han herinde, at han mente, at vi var meget tæt på toppen, der ville markere enden på opsvinget, der startede slut 2018.

Pointen er, at markedet langt fra altid logisk følger fundamentale og økonomiske faktorer alene. Der er andre mindst ligeså vigtige kausaliteter på spil, som i de fleste tilfælde skal falde i hak før, at det giver nævneværdige udslag i markedet. Det kan f.eks. være cyklusser, psykologi og de helt store aktørers akkumulations- og distributionsfaser. Her kommer TA ind i billedet og jeg vil altså våge at påstå, at det er FA overlegent, når det kommer til timing og selvfølgelig forståelse af disse ikke-økonomiske kausaliteter.

SARS-epidemien kan vel sammenlignes en hel del med COVID-19 fra et økonomisk synspunkt, eller hvad? I så fald er det jo næsten sjovt at se, hvordan aktiemarkedet bundede og afsluttede sit 3 år lange bearmarked i netop de måneder, hvor SARS brød ud. Det havde ingen effekt på markedet.

Tror DOW skal under 24.600.

P.s. hej bgadk.. BaliShag her :P

https://www.tradingview.com/x/9e0Sm4Gh/

DOW TA
TRÅDOVERSIGT