Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lærdom fra en gammel pokerspiller, når markedet falder


82194 Markettimer 28/2 2020 12:37
Oversigt

I mange år har jeg over min tradingcomputer haft et indrammet billede af sangeren og skuespilleren Kenny Rogers fra filmen "The gambler".

Til de unge af jer, der aldrig har set den, så handler den i store træk om en professionel pokerspiller i "the wild west" for ca. 150 år siden.

Men hvad har det nu med investering at gøre?
Jo, i filmen er der en sang, der handler om, hvordan man vinder i poker. Og disse regler passer præcist ned over trading og investering. Jeg har lagt et link til sangen på Youtube her i bunden.

I sangen er der et omkvæd, der lyder sådan her:

You've got to know when to hold 'em
Know when to fold 'em
Know when to walk away
And know when to run
You never count your money
When you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin'
When the dealin's done

Som jeg hører omkvædet, så fortæller det, at du skal have en klar strategi for, hvilke aktier du sælger, hvornår du trækker dig lidt tilbage fra market og hvornår du løber.
Anden halvdel handler om, at du ikke skal sidde midt i pokerspillet og tælle dine penge hele tiden.
Så når du handler på markedet, så skal du ikke konstant tælle dine penge. Du skal fokusere på processen og metoden, så skal pengene nok komme "af sig selv" (hvis du har en god metode selvfølgelig).

Dette er en stor del af det, jeg selv og Helge Larsen bruger vores tid på at skrive om til vores abonnenter (Især i disse dag). Husk strategien og lad være med at fokusere på pengene. Det bliver man tosset af i dage som disse.
www.markettimer.dk/bliv-medlem28/2 2020 14:03 DjengisCash 382200Gode pointer i den gamle pokersang.

Mit fokus hele ugen har været drypvise køb af aktier, når teknikken pegede på stop loss udløste kursfald.

Så nu er kontantbeholdningen gået fra 40 pct til 10.

Jeg har sikkert været for tidligt på den - som jeg plejer - men metoden plejer at lønne sig i det lange løb.

Og hvis vi dør af virus allesammen, så kan resultatet jo også være ligemeget.

God weekend.28/2 2020 15:50 TeamGarlic 082204Meget vise ord og en fed klassiker !28/2 2020 17:17 tumult 182209Når man tænker: Nu skal du slå til.
Så venter man bare lidt længere, men måske er det alligevel Nu!28/2 2020 17:41 Match 782210Ja, og apropos poker, så lagde dette citat ud på Facebook i går - plus sendte det til BT's debatside om Coronavirus.

Her svarede en overlæge på spørgsmål fra læserne, men enten var mit for langt eller også var det ikke interessant.

Midt i Coronahysteriet kommer lige en kort opdatering på konsekvenserne af almindelige influenzaepidemier:
"Hvert år dør mellem 290.000 og 650.000 mennesker verden over af luftvejslidelser relateret til sæsoninfluenza.

Dette er konklusionen på et nyt studie publiceret i det videnskabelige tidsskrift The Lancet den 14. december 2017. Her har forskere fra CDC i samarbejde med forskere verden over anvendt data fra 47 lande til at anslå dødeligheden af luftvejslidelser relateret til influenza.

Den nye beregning er højere end tidligere anvendte, der lå mellem 250.000 og 500.000 årlige dødsfald og var baseret på over 10 år gamle beregninger.
Sæsoninfluenza findes over hele verden og er en akut viral infektion, der spredes hurtigt fra person til person.

Selvom de fleste personer med influenza kommer sig inden for en uge uden behov for lægehjælp, er influenza også årsag til en betydelig overdødelighed blandt andet som følge af relaterede luftvejslidelser som lungebetændelse og bronkitis.

Personer i risiko for et alvorligt forløb og død omfatter personer over 65 år, personer med kroniske sygdomme og gravide. Vaccination er den bedste forebyggelse mod alvorlig influenza og er særlig vigtig for risikogrupper og personer der arbejder i sundhedsvæsenet.

Viden om influenza-relateret dødelighed er særdeles vigtig i forhold til at kunne planlægge og prioritere den forebyggende indsats mod influenza på nationalt såvel som globalt plan."

Ovennævnte oplysninger blev offentliggjort af Statens Serum Institut i december 2017.
I Danmark døde knap 1700 mennesker af influenzaepidemien i 2009.

Om et par år vil medieforskere undersøge fænomenet "Coronavirus og mediernes rolle i hele det ulyksalige forløb".28/2 2020 17:53 Kongkurs 182211Helt enig - det er det rene hysteri p.t. Og dødelighedstallene virker overdrevne, fordi mange sikkert hun har mindre ubehag og bare bliver hjemme selv om de er smittede og syge.2/3 2020 11:50 freddykim 382255DET ER IKKE DEN SPECIFIKKE CORONAVIRUS MAN ER BANGE FOR - DET ER MUTERINGER AF DEN - DET ER EN HELT NY STAMME AF VIRUS'ER SOM VI IKKE TIDLIGERE ER BLEVET UDSAT FOR - DE ER KENDETEGNET VED AT DE MUTERER NEMT OG AT DE KAN VÆRE MEGET DØDELIGE OG VI KAN RISIKERE AT SKULLE LEVE MED DENNE NYE VIRUSSTAMME FOR ALTID28/2 2020 19:59 FA-langsigtet 482218Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der har det omkvæd kørende på min indre MP3-afspiller! Oversat til aktiesprog: Hvis business casen er intakt, så hold (eller fisk op), glem alt om stop-loss (Genmab - har). Hvis casen er død, tag tabet (B&O, uha, den var dyr - havde).TRÅDOVERSIGT