Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Kurseksplosioner forude.


82315 TheNote 4/3 2020 13:15
10
Oversigt

Det står nu klart for (næsten) alle, at Corona har kostet vækst, hvilket vil afspejles i de kommende regnskaber. Vi har også haft en kraftig og mere eller mindre ventet korrektion over adskillige uger. Dette bevirker at de tekniske grafer snyder. På weekly charts ser vi en masse nedture på vej, men reelt er disse kun indledningen til det rebound som vi kan se på dayli charts allevegne. De sidste uger har været meget specielle og må derfor tages som den "undtagelse" de er. Lige nu fokuseres der på de korte kurs niveauer, FED har slået til igen, og alle "de store" har indset konsekvenserne af de problemer der kommer som konsekvens af Corona og korrektion.

Guld, som modvægt, er steget, men faktisk meget lidt i forhold til den enorme likviditet, som er trukket ud af markedet. Pengene står i kontanter, som er dyre at parkere, og som kun venter på at finde ind i markedet igen.

Men lur mig, om ikke TINA slår til igen. Renten er lavere end nogensinde og folk har stadig ikke noget sted at gøre af deres penge. Naturligvis ses det hele lidt an, hvilket .. giver DIG .. chancen for at supplere op i dine yndlings aktier. Husk naturligvis at tage højde for de aktier som du tror vil blive mærket mere eller mindre af "problemerne".

TINA, (The Turner), vil snart slå til igen.

Don't wait - better buy today than tomorrow !

mvh
TheNote

Ps: TINA = there is no alternative.
4/3 2020 13:26 TheNote 782316For illustrationens skyld ses her et chart med Zealand. Vi kan se på weekly at kursen (macd) skal brække ned, chart: https://invst.ly/q0gam .. men fakta er at aktien allerede er ved at brække op på dayli fra sin korrektion, chart: https://invst.ly/q0gby . I store træk viser det problemerne i det almene marked. Men problemerne er jo for længst indregnet i de massive kursfald der har været. Bevars, visse brancher skal måske bruge mere tid end andre for at komme sig, og DET ..bliver så DIN opgave at tage højde for.

Held og lykke derude, men husk at grundig forberelse gør dig heldigere end gennemsnittet.

mvh
TheNote4/3 2020 16:13 MrGfjern 482317Jeg er fuldstændig enig! TINA er nøgleordet, og det er bare om at komme med inden det er for sent. Der er stadigvæk god rabat på aktierne målt fra top.
De bedste aktiekøb er når frygten er stor, og det er nu.
FED og centralbankerne skal nok støtte markedet, og vi ved alle at H1 bliver skidt, men vi er videre. Selv markedet stiger i dag trods flere tilfælde konstateret af Covid19 i resten af verden. Shaky hands har solgt ud, og vi kan komme opad igen4/3 2020 16:19 tommycarstensen 582318Jeg lyttede til en video med Mohnish Pabrai paa YouTube for nylig. Han fortalte, hvordan han ellers rationelt taenkende far efter en konkurs havde betalt en guru for at spaa om fremtiden. Han fortalte sin soen, hvis jeg ellers husker rigtigt, at han betalte for at hoere om en gylden fremtid uanset hvor u(sandsynlig) den maatte vaere, fordi han havde brug for haab og distraktion. Jeg tror, at det er meget menneskeligt gerne at ville hoere, at det nok skal blive bedre i naeste uge/maaned, naar man er lidt nede i et hul. Howard Marks sluttede sit seneste memo (Nobody Knows II) af som foelger:
"But no one can tell you this is *the* time to buy. Nobody knows."
https://www.oaktreecapital.com/insights/howard-marks-..

Jeg har selv koebt lidt ind oven paa de seneste dages fald, fordi der er ikke noget alternativ ;-) Og jeg ved ikke, om varerne paa hylderne er lige saa billige (eller billigere) i naeste uge :-)
TRÅDOVERSIGT