Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Ville det ikke være skønt hvis Covid19 var væk?


82539 Markettimer 11/3 2020 11:59
15
Oversigt

Ville det ikke være fantastisk, hvis vi kunne få bekæmpet Corona? Jo selvfølgelig. Ud over Kina, er der ét land i verden, hvor antallet af Covid19-tilfælde falder markant og det er Sydkorea.

Hvad gør Sydkorea, som andre ikke gør? De tester. Og de tester meget.
For at måle, hvor meget et land tester ift. andre, så måler man antal tests pr. 1 mio. indbyggere.

Ved at teste meget, kan man lynhurtigt finde nye smittede, få dem i karantæne, finde ud af, hvem de har være sammen med og få testet dem. Det lader til at være "den gyldne formel".

Så hvor meget tester Sydkorea?
Pr. d. 8/3 har de testet ca. 3700 personer/million.

Ifølge tallene fra Kina (som godt kan være tvivlsomme), har de testet 2800/million. Kina lader også til at have fået situaionen nogenlunde under kontrol.

Italien, som er det hårdest ramte land udenfor Kina har testet 826/million. Og netop Italien har faktisk haft en fald i den procentuelle stigning pr. dag

Den store joker i dette spil er USA pga. deres enorme betydning for verdensøkonomien. USA tester pt. 5/million. Så de har den laveste testrate i verden (blandt de lande vi normalt sammenligner os med). De er på vej op i gear.

Hvis vi gerne vil vide lidt om, hvornår denne Covid19-epidemi vil tage af, så skal vi formentlig skele til, hvor hurtigt de store lande får deres testapparat op og køre. Pr. d. 8/3 havde USA testet 1700 mennesker (jeg har hørt at dette nu er oppe på 4-5000). Sydkorea har testet ca. 190.000 mennesker i en befolkning på omkring 1/6 af USA's.

Så skønt der er mange variabler, så vil USA skulle teste mindst 1 mio. mennesker (en 200 til 500-dobling fra nuværende) før vi i det mindste vil begynde at se en knækket kurve i antal smittede.

https://www.businessinsider.com/coronavirus-testing-c..11/3 2020 18:02 tommycarstensen 082548Markettimer Tak for info vedrørende Sydkorea, som jeg ikke havde set andre steder, og tak for link i dine videoer til en brugbar hjemmeside, hvor jeg holder øje med kurven i USA:
https://covid19info.live/

WHO:
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-corona..

CDC:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/cases-in-us..

2020-03-09
South Korea has 'passed the peak' of the coronavirus outbreak, health minister hopes
https://amp.cnn.com/cnn/2020/03/09/asia/south-korea-c..TRÅDOVERSIGT