Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvilke gode aktier står til 100% stigning når det vender?


82835 koden 16/3 2020 22:42
0
Oversigt

DB? BAV? og sikkert en del andre.. men hvilke?16/3 2020 23:43 tumult 182836Jeg kan da lige nævne min yndlings aktie "Agat ejendomme" som vel egentlig ikke er berørt direkte af den nuværende krise, men alligevel har fået mindst lige så mange tæsk som det øvrige marked.
Agat ejendomme ejer en del udlejnings ejendomme og har lidt nybyggeri igang. Kommer det så vidt at lejerne ikke kan betale lejen opstår der naturligvis et problem, men mon ikke de fleste lejere kan klare nogle måneder.
En stor del af lejerne er iøvrigt fødevare butikker, der ingen nød lider i øjeblikket.

En anden ting der gør Agat ejendomme attraktiv er at de har årsregnskab i næste uge, og direktøren har (næsten) lovet at de for første gang i mange år kommer ud med et lille overskud.
Tror man på det kan Agat Ejendomme være en mulighed for den kan i øjeblikket købes for langt under 50 øre for 1 kr. bogført værdi.
Dertil kommer at insiderne og ledelse har købt store poster i selskabet og sikkert vil udnytte den lave kurs til at supplere efter regnskabet når de igen må.

https://agat.dk/investor-relations/kalender/17/3 2020 00:44 tommycarstensen 182839koden Det er meget meget svaert at forudsige. Der kommer et efterspil. Det kommer til at have nogle konsekvenser paa kort sigt, der for virksomheder med stor gaeld, der er gaaet midlertidigt og permanent glip af omsaetning, kan have konsekvenser paa lidt laengere sigt. Min anbefaling er at gaa efter virksomheder med staerke balance sheets, som jeg har naevnt i denne traad:
https://www.proinvestor.com/?p=debat_1&postid=82622&t..

Og saa ville jeg undgaa virksomheder, der har annuleret deres guidance/outlook. Jeg faar cirka 100-200 mails om dagen lige for tiden med profit warnings og annulerede forventinger til fremtiden som foelge af COVID19.

Coronavirus Could Cost the Global Economy $2.7 Trillion. Here's How
https://www.bloomberg.com/graphics/2020-coronavirus-p..

Charting the Global Economic Impact of the Coronavirus
https://www.bloomberg.com/graphics/2020-global-econom..

Ifoelge mine beregninger, saa topper det inden for den naeste uges tid, og det burde toppe allerede i denne uge i Italien, der i gaar havde 6230 nye tilfaelde og 370 nye doede, hvilket er flere end i Kina i februar, da det toppede der :-/
https://www.tommycarstensen.com/covid19

Trump says coronavirus crisis could stretch into August, may look at lockdown for 'certain areas'
https://www.cnbc.com/2020/03/16/trump-admits-that-cor..

Eksperter: Corona-smitte ser ud til at toppe i slutningen af april
https://www.dr.dk/nyheder/indland/eksperter-corona-sm..TRÅDOVERSIGT