Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

COVID-19 og SEC 8K-formularer


83140 tommycarstensen 23/3 2020 00:01
6
Oversigt

Hej allesammen. Jeg vil gerne hjaelpe i disse tider. Det jeg er bedst til er data-analyse og -visualisering. Jeg har sat nedenstaaende side sammen, som maaske kan give et overblik over konsekvenserne af virus for forskellige US-virksomheder. Jeg har scannet diverse 8K-formularer fra SEC og fundet tekst-bidder om virus og markeret med roedt. Jeg ved ikke, om I kan bruge det til noget. Jeg haaber det. Det er bestemt ikke perfekt, men det var alt, hvad jeg kunne naa i loebet af en soendag eftermiddag. Det var ikke helt saa nemt, som jeg havde regnet med, paa grund af uhyrlig og forskellig-artet html-formatering. Der er baade falske positiver (ikke-relevant tekst inkluderet) og falske negativer (relevant tekst udelukket). Jeg bruger selv diverse RSS feeds fra f.eks. GlobeNewswire og filtrerer dem baseret paa diverse noegle-ord.

http://midgardfinance.com/covid19/

Hos Finanstilsynet kan man desvaerre kun soege paa titel-feltet blandt meddelelser. Der er ikke saa mange danske boersnoterede virksomheder, saa maaske er det bare nemmest at foelge RSS feed og laese det hele, hvis man i stor grad er eksponeret mod danske aktier. Her et link til seneste dokumenter med intern viden:
https://oasm.finanstilsynet.dk/dk/soegmeddelelseresul..

Her forsiden:
https://oasm.finanstilsynet.dk/dk/forside.aspx

Pas godt paa jer selv, jeres familie og jeres penge. God mandag :-)23/3 2020 08:56 cilmar 183142Tak for bidrag
Ethvert bidrag til at træffe de lidt sværere,beslutninger er velkomne, jo flere informationer, des bedre beslutninger.23/3 2020 21:50 Slåen 183174Hej Tommy, hvad med insider transactions (SEC form 3,4,5), er det noget du har prøvet at kigge på?

Du kender uden tvivl alle argumenterne for hvorfor insider buying er interessant (Peter Lynch siger det..). Men det er heller ikke helt let at finde de væsentlige transactioner. Det skal jo helst være rigtige køb som ledelsen selv foretager for egne penge, og ikke noget med tildelte optioner eller aktier.

Det kunne være meget interessant at vide hvilke selskaber, eller måske hvilke brancher som insidere køber op i nu.

Men det er vist også noget være bøvl at læse de SEC forms pga af HTML, text format etc.23/3 2020 22:05 tommycarstensen 183176Slåen Formular 4 er faktisk standardiseret og nem nok at læse. Den findes nemlig i XML-format. Måske derfor at flere hjemmesider gør det; bl.a. finviz.com. Jeg følger selv @AsifSuria på Twitter og på SeekingAlpha og hans hjemmeside og nyhedsbrev her:
https://www.insidearbitrage.com/insider-buying/

Jeg har også kommunikeret lidt privat med ham. Jeg har kun gode ting at sige om ham.

8K-formularer er de sværeste at læse, fordi formatet ikke er standardiseret, men 10Q og 10K i XBRL-format er heller ikke altid nemme at have med at gøre. Jeg har gjort et forsøg her, hvor jeg har visualiseret deres indhold:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/23/3 2020 22:41 Slåen 083178Tak. Ja formatet er jo lidt råt :-) insiderlisten. Men der er noget arbejde videre med23/3 2020 22:54 tommycarstensen 083180Slåen Han udsender også et nyhedsbrev om søndagen/mandagen, hvor han opsummerer ugen. Det kan jeg godt anbefale.TRÅDOVERSIGT