Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Var dette bunden vi ramte?


83688 Markettimer 9/4 2020 14:47
7
Oversigt

Jeg har lige lavet en ny video på engelsk, hvor jeg gennemgår, hvilke faktorer der pt. bekymrer mig ved markedet.

Dette er dog IKKE en spådom om, hvor vi skal hen.
Ingen ved, hvor vi skal hen, men der er visse ting, der bekymrer mig ret meget ved den nuværende situation.

PS. De seneste gange, jeg har lavet en lignende video, har jeg fået en del kommentarer fra folk, der åbenlyst ikke har set videoen, men har gættet på mine konklussioner. Så inden du nu farer i kødet på mig og kritiserer mig for at lege spåmand eller lign. så se venligst videoen. :-)
10/4 2020 18:45 MrGfjern 683701Jeg har svært ved at se alternativer til aktier. Du får ikke noget på "sikre" obligationer, indestående giver ingenting, du har centralbanker der sprøjter penge ud i systemerne og senest FED, som netop har meddelt at de nu også vil købe HY! Det er skridtet lige inden de begynder at købe aktier.
Når vi om nogle mdr er i åbne samfund igen, så har virksomhederne ret givtige forhold for at skabe vækst og arbejdspladser igen med 0% i rente og masser af hjælpepakker, og det er vel også det, at vi stiger på nu.

Vedr. din W Buffet indikator, så prøv at rense tallene for FAANG aktierne, så tror jeg, at den ser ganske ok ud, specielt taget i betragtning at der intet alternativ er til aktier. Renten er nul og FED køber nærmest alt, og vil gøre ALT for at sparke økonomen igang. Dengang i 2008 var der jo et alternativ til aktier, men ikke nu.
I Q42018 troede alle eksperter også, at verden faldt sammen, og det gjorde den heller ikke. Nu er alle eksperter igen enige om, ar vi skal yderligere ned. Når alle forventer dette, så sker det sjældent, ligesom ingen forventede at vi skulle -40% ned for DAX.
Det er bedst, at købe op, når mange er usikre og bange og ikke tør købe, fordi så er der masser af cash på siden til at køre kurserne yderligere opad, når markedet fortsætter med at stige og de folk står på siden og kigger og har mistet tålmodigheden og ikke fik det kæmpe crash de havde regnet med.
Og ja, jeg har selv købt for 3-4 uger siden, så jeg er med :)TRÅDOVERSIGT