Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

Aktiekøb midt i en mulig nedtur? Hvorfor dog?


83754 Markettimer 15/4 2020 10:21
9
Oversigt

Jeg har på det seneste argumenteret for, hvorfor jeg ikke tror nedturen i markedet er slut. Og nu er jeg så ude og købe aktier ind til min portefølje. Hvordan hænger dette sammen.
Kig med her og hør mine argumenter for køb af:

Coloplast
Chemometec
Cbrain
NNIT
15/4 2020 21:54 Aliaz 083769Coloplast er kvalitet og trenden er fin, men aktien er alt for dyr.16/4 2020 02:23 PMPirate2 383771Af de nævnte aktier følger jeg kun cBrain. Denne aktie tror jeg har højt potentiale, både p.g.a. fundamentalerne, og fordi jeg har godt kendskab til deres forretningsmodel og potentiale. Da jeg sidste år solgte omkring halvdelen af mine børsnoterede aktier var cBrain en af de aktier jeg valgte ikke at sælge af. I dag udgør cBrain omkring 40% af min portefølge af børsnoterede aktier, men det er jeg ikke voldsomt nervøs over, da børsnoterede aktier kun udgør lidt over fem procent af mine samlede investeringer.

Jeg er glad for, at jeg fortsatte med at følge min strategi på trods af uroen på finansmarkederne. Da det var værst for mine børsnoterede aktier var jeg næsten 25 procent nede fra toppen, men nu er jeg mere end 10 procent oppe siden årsskiftet. Jeg tror det i høj grad skyldes, at jeg de senere år har foretrukket defensive aktier med høj soliditet.

For mine samlede investeringer var jeg lidt over 22 procent nede fra toppen, men nu er jeg lidt over 2 procent oppe siden årsskiftet, og knapt en halv procent nede siden toppen.

Det er godt jeg ikke gik i panik og solgte alt, da det så værst ud.

Jeg er i øvrigt enig i, at vi nok kommer til at se nye større fald i aktiemarkederne.TRÅDOVERSIGT