Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Covid19-Covid20 og så videre.


83947 mccarthy 25/4 2020 15:51
Oversigt

Der er et Covid19 forum på dette dette, men jeg evner ikke at oprette indlægget derunder. Beklager.
Der er stadig mindre end 500, dog beklagelige, dødsfald tilskrevet Corvid19 direkte eller via følgesygdomme i Danmark til dato. Deraf følger, at der ikke er tale om en pandemi endsige en epidemi, og igen taler vi om Danmark. I syd-Europa er der skræmmende høje dødstal og årsagen til dette undersøger vel kloge ågerne - dog ikke i Danmark. Men er der andre end undertegnede der undres over Christiansborg hysteriet i Danmark??? I vanlige år er dødsfaldt forårsaget af influenza større end for nærværende. Prøv at checke cancer-, hjertekar- drabs- ... dødsfald pr. år. Indrømmer at mit indlæg er og bevidst skal være provokerende i håb om at flere debatører melder ud. I min matematiske model er 2 måneders begrænsning af en befolkning på mer' end 5 mill. lig med ganske mange spildte liv ( >10.000 ) og det er vel ikke dette, der er folketingets opgave. Mangler Folketinget ikke samfundssind????25/4 2020 16:15 Helge Larsen/PI-redaktør 283948Du er som alle andre skribenter velkommen til at bruge både debat og chat. Jeg tillader mig dog som redaktør, at dele relevante links fra debatten i chats.25/4 2020 16:23 exitnu 083949Klik på trejde top-punkt (den sorte menu): ÅBN CHAT
Så får du adgang til Chat-feltet helt til højre.25/4 2020 19:14 mccarthy 083951Jeg prøver følgende:
Trykker på chatgrupper. Vælger chatgruppen. Og her ser jeg ingen mulighed for at kommentere eller oprette indlæg. Jeg har prøvet Åben Chat med samme resultat. Jeg gør jo et eller andet forkert, men hitter ikke fejlen.25/4 2020 19:50 Helge Larsen/PI-redaktør 083953Prøv at tilmelde dig her:

https://www.proinvestor.com/index.php?p=group&groupid..

Bagefter burde du kunne skrive i chatten.
26/4 2020 07:29 Occam 783958Forskellen på Danmark og Italien er netop, at Danmark bremsede hårdt op i tide. Derfor blev de danske intensivafdelinger ikke overbelastet. Vi undgik en situation, hvor der ikke ville være respiratorer til alle dem, der kunne reddes med en respirator. Uanset om disse patienter var syge af COVID-19 eller alt muligt andet.

Du kalder det hysteri. Jeg kalder det rettidig omhu.26/4 2020 13:27 mccarthy 283970Occam.
Tak for dit indlæg. Som jeg skrev, så var jeg bevidst provokerende og som dig har jeg fra dag 1 og stadig kun ros til Mette F. og Brostrøm for nedlukningen. Alt tydede på et ragnarok og det i mente bør alle være enige eller forstående omkring beslutningen. Jeg bor jo i syden hvor alt var lukket ned før Danmark, og når jeg siger lukket ned, så er det lukket ned. For nærværende 6 uges total karantæne; altså du bliver på din bopæl, kan handle fødevarer, aviser og tobak og apotekervarer - resten af butikkerne er lukkede. Du færdes alene i bil. Ved indkøb bærer du handsker og maske. Indkøbsvogne , varebåndet ved kassen ja alt bliver sprittet af mellem de enkelte kundeindkøb. Antallet af forbrugere i butikkerne er reguleret o.s.v. o.s.v.
Og det til trods er mere end 15000 mennesker desværre døde hernede.27/4 2020 11:47 Match 283981I dag har CNN.com en meget interessant artikel om Covid19 og en forskergruppe, der laver meget spændende forskning.

Det har ikke så meget med aktier at gøre, men jeg synes, at den er vigtig for at forstå, hvad der sker i en mere og mere globaliseret verden, hvor inficerede madvarer fra Kina, Myanmar og Kenya kan blive livsfarlige for os alle.

https://edition.cnn.com/2020/04/26/health/virus-hunte..27/4 2020 12:31 bgadk 083983Vi må hellere slå naturen ihjel.... asfalter lortet.
Den er alt for farlig. Vi kan starte med at udrydde flagermus...27/4 2020 11:56 bgadk 383982Problemet er smitsomheden. Antal smittede fordobler for hver 3 dage. Det betyder at problemet lige pludselig vokser til episke proportioner, hvis man ikke handler hurtigt og kraftfuldt.
Det er nemt at undervurdere problemet, på grund af mange som ikke får symptomer, eller symptomer som er så lette at de enten ignoreres eller tilskrives influenza eller forkølelse.
I nogle lande tales der om op til faktor 70 i forholdet mellem detekterede og reelle tilfælde!
Man opdager først "monsteret", når de syge vælter ind på intensiv afdelingerne nogle uger efter de blev smittet....

I lande hvor man reagerede for sent, har det medført til en væsentlig OVERdødelighed, selv når man korrigerer for lavere influenza, færre trafikuheld m.m.

Indenfor Europa, så har Nordeuropa haft samme, eller endog lavere overdødelighed end normalt, hvorimod England og Sydeuropa (nå, ja og Sverige) har væsentlig højere dødelighed end normalt.
Stedet hvor man kan se det er EuroMomo:

https://www.euromomo.eu/

https://medium.economist.com/measuring-the-true-toll-..

Sådanne opgørelsesmetoder giver også adgang til at vurdere om de officielle Covid-19 statistikker er korrekte - hvilket de ofte ikke er. Dødstallene er meget højere de fleste steder end hvad der tilskrives Covid-19.

Så nej, et lavt dødstal i Danmark viser ikke at man har overreageret, og at andre sygdomme er mere vigtigere at behandle/forebygge. Det viser at Danmark reagerede i sidste øjeblik for at undgå den tragedie som nu ses mange andre steder i verden.TRÅDOVERSIGT