Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 26 August Kl. 16:30 Læs mere her
      

Jeg køber - selvom jeg tror markedet skal ned.


84003 Markettimer 28/4 2020 19:13
9
Oversigt

Jeg har fået en del henvendelser på det paradoksale i, at jeg køber aktier, selvom jeg formoder, at markedet skal videre ned. Her prøver jeg at forklare situationen.
For jeg har en fast strategi, og den ændres ikke af, hvad jeg personligt tror om markedet.

Men se min gennemgang af, hvorfor jeg rent teknisk er nervøs for markedet, samt hvordan jeg ser på aktiekøb i sådan en situation.
29/4 2020 08:45 cilmar 484013Det pudsige med TA er, at den der laver stregerne, reelt er den eneste der kan bruge det til noget, idet dit eget mindset er baseret på en i forvejen baseret fornemmelse, for hvor markedet bevæger sig hen, og du vil derfor læse indikationerne ud fra dette perspektiv.30/4 2020 00:37 PMPirate2 184032Det er ekstremt vigtigt at følge sin strategi - også (nok især) når markederne er volatile. Det har jeg selv oplevet i år, og jeg er glad for jeg ikke gik i panik eller ændrede strategi.

For aktiemarkederne er min strategi i den nuværende situation at sidde på hænderne, og derfor har jeg ikke handlet en eneste aktie i år. Men jeg er så også langsigtet investor. Alligevel er min portefølge af børsnoterede aktier oppe med over 19 procent i år til dato, så den megen tid jeg har brugt på at udvælge de rigtige aktier har båret frugt.

I andre markeder har jeg også fortsat min strategi. Specielt har jeg fortsat med algoritmisk handel på de råvaremarkeder jeg også tidligere handlede på med robotter. De faldt også i starten af krisen, men nu har de genvundet det meste af tabet. Og selvom omsætningen er mindre end sædvanligt, er profitten større - nok fordi spreads er blevet større.

Jeg har også efter krisen startede udvidet min algoritmiske handel til nogle markeder med fysisk guld. Spreads for fysisk guld i Singapore og Toronto er øget voldsomt, så her ser jeg en god mulighed for at kunne tage lidt profit.

Jeg har en robot til at købe i både Singapore og Toronto, men det er ikke let, da mange andre byder over guldprisen, hvad jeg ikke selv er villig til. Alligevel får jeg jævnligt købt. Og så har jeg en robot til at sælge guld i Zurich, hvor jeg har det meste af min guldbeholdning. Men den stopper, hvis min beholdning af kontanter overstiger en procent af værdien af min portefølge i ædelmetaller. På den måde går jeg ikke alt for meget kontant i et stigende marked. På den måde kan jeg langsomt skifte fra at have guld i Zurich til Singapore og Toronto.

Jeg har også åbne ordrer for salg af guld i Singapore og Toronto, men de er indtil videre manuelle.TRÅDOVERSIGT