Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kampen om vaccinen


84060 MichaelJ 1/5 2020 16:11
0
Oversigt

Som det bliver fremlagt kæmper USA, Europa og Kina om, hvem der kan udvikle vaccinen mod Corona først.


Når vaccinen er udviklet vil efterspørgslen fra alle lande formentlig være stor.


Men hvordan kommer den ud til os alle sammen? Og hvem bliver de første til at blive vaccineret?


Kan danske produktionsvirksomheder købe udviklernes patent/opskrift til x antal vaccinationsdoser og så producere her i Danmark til den danske befolkning?? Eller hvordan fungere det!?
1/5 2020 16:37 Match 384062Det ser ud til, at en international forskningsindsats blåstempler Remdesivir som virksomt middel til mildning af Covid19 symptomer.

"01. maj 2020
Det opsigtsvækkende studie viser, at personer smittet med coronavirus lader til at komme sig 31 procent hurtigere, hvis de modtager lægemidlet Remdesivir.

Forsøgene har desuden vist, at dødelighed falder fra 11 til 8 procent blandt de patienter, der får behandling med lægemidlet frem for placebobehandling. Studiet er foretaget af det amerikanske National Institutes of Health (NIH), men det er et internationalt projekt, der også har dansk deltagelse af forskere fra Rigshospitalet."

Og så bliver dine betragtninger pludselig aktuelle, MichaelJ. Selv om det næppe er realistisk, har jeg andetsteds noteret, at Bavarian Nordic har en særdeles stor vaccineproduktionskapacitet efter deres udbygning i Kvistgård, og jeg har faktisk kontaktet deres IR afdeling og fået et meget venligt svar.

Min forespørgsel gjaldt BN's mulighed for - på dansk niveau - at lave lettere lobbyarbejde, for at gøre folketingspolitikerne opmærksomme på, at vi ikke nødvendigvis er / har været afhængige af Seruminstituttets vaccinefabrik.

Under alle omstændigheder er udmeldingen i dag en meget positiv begivenhed på ruten mod bekæmpelse af Covid19 epidemien.3/5 2020 09:44 Bankens 084068


15/5 2020 10:06 CasperHolmen 084259Hvis Danmarks så bare ikke valgte at sælge Serum Instituttet, ville vi nok være godt med, når det angår en fremtidig vaccine. Det må slå sig oveni hovedet lige nu.TRÅDOVERSIGT