Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

2 gode investeringer / Gevinsthjemtagning / inputs til medic


84464 NielsC 29/5 2020 19:56
2
Oversigt

Sidste uge "fandt" jeg frem til to selskaber som havde været under et salgspres der ikke nødvendigvis var berettiget. Begge selskaber gik jeg ind i med et entry lidt over mit normale udgangspunkt. Jeg køber altid drypvis.

Det første er NTG. Jeg købte 3 dage før regnskab og da der blev købt unormalt op i selskabet på dagen købte jeg både 2. og 3. portion. Det er ikke min standard, men eftersom de havde et enormt efterslæb i forhold til eksempelvis DSV, så fandt jeg dem attraktive. Det ser indtil videre rimelig fornuftigt ud, og jeg har nu det jeg selv kalder en halv position.

Den anden helt oplagte jeg selv lidt havde glemt var på min spotliste er A&O. Jeg missede totalt 1. bølge og mit entry i GAK 352 var delvist forsent, så jeg måtte bryde med min strategi og gå lidt mere offensivt til værks. Jeg handlede 1/3 position intraday. Det er ikke helt let i en illikvid aktie, men det gik. I A&O gik det for stærkt i forhold til min strategi. Det er dog gået lidt stærkt, så jeg er lidt standby i denne position som er illikvid og svær at navigere i.


Jeg har her i ugen solgt min halve position i Novo. Det giver andre muligheder, men jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er særlig stærk i medicinal-branchen. Derfor ville det være rart med nogle inputs. Jeg har Genmab i min portefølje inddirekte i min North Media position, så dem vil jeg gerne undgå. Risiko er okay, hvis jeg kan sætte mig ind i risikoens omfang. Alt-på-et-bræt medicinal er jeg blevet for konservativ til, og jeg er også villig til at betale prisen for denne sikkerhed.30/5 2020 09:43 Match 384465Hej NielsC

Jeg har fredag solgt mine Bavarian Nordic aktier. Meddelelsen om Janssens vej mod godkendelse gav et lille positivt boost, og det var fint, selvom Janssen ikke nødvendigvis når helt til vejs ende. Bagefter solgte CEO så rigtig mange aktier, og det er som regel et signal om, at han skønner, at kursen er til et salg. Men jeg holder øje med den, og skulle der komme flere ordrer fra USA, er jeg med igen.

Jeg har satset en del på bankaktier i de seneste 14 dage. man kan jo (som regel) være sikker på, at Danske Bank ikke lukker og slukker, og kurs 75 kr. for Dannmarks største bank var simpelthen for billig. Den skal nok op i 100 kr.

Og så har jeg købt STG. Den er ganske vist lidt uetisk - for nogle - og jeg er ikke-ryger, men kursen er attraktiv. Den vil også komme godt op over kurs 100 kr. med tiden. Den er også stensikker, som jeg ser det.

Og så har jeg selvfølgelig NorthMedia. Jeg tænker, at markedet bliver lidt volatilt hen over sommeren, men jeg tænker ikke, at der i en åbningsfase rundt om i verden vil komme store kursfald.30/5 2020 13:07 NielsC 184467Hej Match

Jeg har to fulde positioner i Danske og STG. Begge købt op, da det hele gik i selvsving, så jeg har nogle rimelig solide GAK's på dem.

Jeg kunne godt bruge en medicinalaktie i min portefølje. Fordi jeg ikke har den store indsigt i denne sektor, så er jeg altid lidt afventende med at trykke på køb før jeg har undersøgt dem forlæns og baglæns, hvilket som regel medfører, at jeg er forsent med på toget :-)TRÅDOVERSIGT