Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Orphazyme vs. Cytrx


84491 radar24 3/6 2020 12:53
Oversigt


Jeg synes det er meget attraktivt at købe CYTRX i sammenligning med Orphazyme. Ekstrem stor rabat. Meget større upside. Lavere risiko

Orphazyme (ORPHA) er noteret på OMX
marketcap. p.t. dkr. 2.829 mio = ca. 422 mio usd

CYTRX (CYTR) er noteret på OTC markedet i USA OTC.QB
Marketcap. p.t. ca. 25 mio USD.

CYTRX har for år tilbage for et mindre beløb solgt rettighederne til deres aktive stof Arimoclomol mod 120 mio USD i samlet potentiel milestones + royalties i stedet.

CYTRX har desuden solgt rettighederne til Aldoxorubicin mod
343 mio USD i samlet potentiel milestones + royalties
til Nantcell/ImmunityBio.

NPC er længst fremme i udviklingen med forventet godkendelse i EU og US i 2021. Godkendelse alene her vil udløse 10 mio USD i Milestones til CYTRX (USD 6 mio, EU 4 mio og Japan 2 mio USD, p.t. næsten 50% af markedsværdi)

Hvor meget der samlet skal betales i royalties under aftalen fremgår ikke klart men jeg antager det er ca. 10% (single and double diget)
Tager vi udgangspunkt i de 10 % bør CYTRX mindst have en værdi på 10% af Orphazyme, og der kan nemt argumenteres for mere da CYTRX ikke har det store cashburn og ikke skal afholde produtions- og markedføringsomkostninger...
Desuden er der ikke taget højde for modtagelse af fremtidige milestones betalinger der ved nuværende markedsværdi i givet fald vil vægte voldsomt.

Altså 422 mio USD i Orphazyme marketcap i dag mio mod 25 mio USD i CYTRX marketcap i dag ... ud fra de 10% skulle CYTRX så være 42,2 mio værd i dag. Altså handles CYTRX med en rabat på ca. 69% !!!

Hertil skal lægges det faktum at der er ikke medregnet milestones op til 120 mio usd, ej heller partneraftale med Nantcell 343 mio usd plus royalties.

Casen kan sikkert udregnes på mange forskellige måder og med scenarier der kan give et ekstremt stort upside i. Jeg hører meget gerne fra kloge hoveder på ProInvestor hvordan de ser casen !! herunder hvad aftalen med Nantcell kan værdisættes til.

Aktien er mindre likvid og handles på OTC.QB børsen, med deraf lidt større handelsomkostninger end normalt. Men med det potentielle kæmpe upside der er i aktien er det mindre væsentligt for den langsigtede investor!!

Jeg har selv købt en pæn portion aktier i CYTRX.

3/6 2020 15:14 Makingmoney 284494radar24, flot indlæg, hvor jeg er helt enig i det grundlæggende. Jeg sagde selv noget lignende til venner for nogen uger siden, dog har/havde jeg ikke regnet på det. der er også den fordel, for de spekulative, at jeg synes de er mere hysteriske i USA, at aktier falder/stiger mere end herhjemme på nyheder, og at man derfor kan tjene lidt ekstra på dagen. Må se om jeg kan handle den via nordnet (ikke alt kan jeg købe har jeg lært), jeg har købt Orpharzyme til pensionen, for at være med.

Tak
Morten3/6 2020 16:27 Kyed01 184497Paa Yahoo Finance skriver de at der kun er 4 ansatte i CYTRX, så et meget lille firma.3/6 2020 18:03 radar24 284498Det er korrekt af Cytrx kun har få ansatte, men for mig betyder det ikke andet end de har et lavt cashburn og at de ikke skal ud i nye eventyr.. De projekter de allerede har kørende har potentiale til at blive en kæmpe cashcow.

Hvis jeg havde aktier i Orphazyme ville jeg ikke et øjeblik være i tvivl om at sælge dem og købe Cytrx i stedet.. Ren arbitrage.

Nu har jeg ikke Orphazyme men har købt Cytrx alligevel, fordi jeg ser en potentiel fantastisk investering..TRÅDOVERSIGT