Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NBI - gråvejr forude, weekly !


84501 TheNote 4/6 2020 08:33
Oversigt

Foranlediget af, hvad der har lignet lidt svaghed i medico/biotek de sidste dage har jeg set på den understøttende trend i NBI, nemlig weekly macd. Efter en lang stærk periode ser det nu ud til at vi nærmer os en mere neutral/overkøbt fase. Kurverne begynder at flade ud og på dagsplan endda falde, dog endnu i små trin. Men det antyder at "den store fest" måske er ved at ebbe ud og at markedet trænger til en eller anden form for konsolidering.

Weekly er ofte den de helt store pengekasser kigger efter, så det er en god idé at have lidt respekt omkring den. Til gengæld er weekly langsom og tung, så der er GOD TID for os små-aktionærer til at evaluere OG reagere. Så hold øje med den indledende sivende tendens.

Men ser vi på selve MACD grafen begynder matheden at tone frem. Rsi er stadig pæn, men de små negative nyk antyder også at trenden op som minimum skal finde ny næring. På den ene side er markedet fokuseret på genåbning og positiv, på den anden side er der måske i medico/healtcare branchen allerede, qua defensiv position, taget lidt forskud på de konkrete resultater og endelig er der en sædvanlig stille ferieperiode forude, set fra et vestligt synspunkt.

Der skal ikke umiddelbart ageres, men hvis den lidt negative/sivende tendens fortsætter, så kan en noget mere tydelig konsolidering sagtens blive resultatet, og ikke mindst påskyndet af diverse short-opbygninger.

https://invst.ly/r0hpp

Flere aktier i NBI sektoren er begyndt at udvise samme mønster.

https://www.investing.com/indices/nasdaq-biotechnolog..

HOLD DERFOR ØJE med udviklingen, da der i så fald bestemt kan opstå trading muligheder med retracements de næste uger.

mvh4/6 2020 12:33 TeamGarlic 384503Tak for dit indlæg, TheNote!
Jeg har flere biotek-aktier, så jeg vil følge med i MACD.11/6 2020 09:46 TheNote 084634NBI Gråvejr, opfølgning.

Vi kan nu se at vi er ved at få en etableret toplinje, A.
Macd kværner stadig i sin topvending, men forskellen mellem kort og lang (divergensen) skrumper, B. Rsi ligger stadig over 50 (ok niveau) og er dermed fhv. stabil, C.

Noter dig niveau ca. 4125 som er en etableret støtte. Ved brud ned bør du overveje grundigt hvor stærk du mener din portefølge er for markedsbevægelser.

Så umiddelbart ikke de store udsving, men .. personligt ville jeg ikke gå ind i mellem/langsigtede køb for nuværende, men ville realisere mine "usikre" papirer.

I skrivende stund ligger futterne i -1,3 til -2,2 %, hvilket jo ikke tegner den rigtige vej.

https://invst.ly/r3crj

Intet afgjort endnu, men vi er tættere på en "afgørelse". Vi holder fortsat skarpt øje.

mvh15/6 2020 07:45 TheNote 084685Teknisk set er vi nu på weekly igang med nedbrud og salgssignalerne er klare.

Du må selvfølgelig individuelt vurdere, men den overordnede trend er NED !

https://invst.ly/r4pn5

Tilsvarende lidt slæbende udvikling ses på cykliske aktier.

mvh18/6 2020 08:25 TheNote 184734NBI, opfølgning.

Positive takter på dagschartet pga. positivt FA og måske FED og FOMO har fået macd op at dobbelttjekke toplinien i nedtrendskanalen i uge chartet.

Vil FA fortsætte sit tilskud af kapital til kursniveauet eller vil strømmen afbøje så macd får sin normale naturlige udvikling ? Ser vi tilbage plejer macd uanset udsættelser før eller siden at genoptage sin standard momentvise cykliske udvikling.

Teknisk set er vi i det sene efterår, dvs. at negativt nyt kan risikere at tolkes stærkere end normalt.

The battle is going on.


chart:

https://invst.ly/r631-


mvh2/7 2020 07:36 TheNote 084911NBI retning ?, For fuldstændighedens skyld, linkes hermed til den senere opfølgning og reversal af dette indlæg.

https://proinvestor.com/?p=debat_1&postid=84795&threa..

mvhTRÅDOVERSIGT