Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

10K i Nike eller AMD eller.....?


84553 Kadnil 7/6 2020 17:48
0
Oversigt

Hej.

Jeg står med 10.000 kr til investering. Jeg handler på DeGiro og har gennem 3-4 år mest været i amerikanske TECH-/IT - og lign.(f.eks AMAT) aktier.
Lige pt er jeg i NVIDIA., som jeg har handlet med godt afkast igennem de 3-4 år jeg har aktieinvesteret. Pt er GAK temmelig højt 312 USD., så den skal ikke suppleres op. Jeg kender NVIDIA-aktien rigtig godt.
Gravity - som jo ikke er amerikansk TECH-aktie har jeg GAK på 38 USD.
Fornylig gik jeg så igen udover min "Comfort-zone" ved at købe tysk Dialog Semiconductor, GAK 35,50 EURO. Den ryger om ca 5 EURO.
TEVA har jeg lige solgt med afkast på bette 12%.
Når jeg har købt andet end amerikansk IT/TECH., så er det på baggrund af, at jeg lytter til dem der er klogere end mig. Spredning !

Jeg har det problem, at en aktie hurtig kommer til at kede mig - jeg mister tålmodighed. F.eks., som TEVA der igennem længere tid stiger og falder mlm 12,10 USD og 12,30. "Det er mit liv for kort til". Jeg havde ellers bestemt at den var med lang tidshorisont....men ak!

Efter TEVA-salget købte jeg 2 NIKE-aktier, efter at have lavet lidt research, som et lille trin ud i en sektor jeg ikke kender.

Nu står jeg så med 10.000 kr.,og er i tvivl om jeg skal købe flere NIKE eller AMD som jeg har været i tidligere, men som giver mig en fornemmelse af kedsomhed=at det er 2 skridt frem og 1,99 skridt tilbage.
NIKE forventes at komme med et negativt kvartalsregnskab ultimo juni, men har god pipeline omkring deres digitalisering og salg i Kina.
AMD keder mig som sagt, men de har en pæn del i deres Pipe-line.

Jeg handler mine aktier temmelig tit, og accepterer kun minimale fald. Spredning er jeg ikke overbevist om er særlig nødvendigt ift min samlede investerings-sum.

Om lidt skal depotet, der består af NVIDIA, Gravity og 2 stk NIKE, så fyldes op. Men jeg aner ikke om det skal være med yderligere NIKE, AMD eller måske noget helt tredje. Har nogen herinde råd, kloge betragtninger/viden omkring NIKE, AMD eller har forslag til hvilken aktie, gerne amerikansk IT/TECH/CYBER/AI der på en gang er ret likvid og en smule volatil ?

På forhånd tak.

TRÅDOVERSIGT