Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank og aktionærerne


84596 Relax 9/6 2020 22:06
Oversigt

Danske bank har taget yderligere skridt for at forbedre fremtiden...for bestyrelsen og i særdelshed formanden Karsten Dybvad. En lønforhøjelse på 44% for Formanden til at udtale;"Det går den rigtige vej.
Han beklager samtidig overfor aktionærerne på generalforsamlingen, at der ikke serveres kaffe, da "vores" hverdag er blevet vendt på hovedet.
(Skriver vores med udråbstegn, da jeg ikke er helt sikker på, hvad Karsten og mig har tilfælles? Det er ihverfald ikke lønforhøjelsen eller den manglende kaffe. Ville personligt give en kop kaffe til enhver, der vil sørge for jeg for en lønforhøjelse på 44%. Men sådan er vi jo så forskellige.)

Men som sagt Karsten ser lyst på fremtiden og det er altid godt med en formand med en positiv indstilling.Han virker som en mand med initiativ og Initiativer er der i sandhed blevet taget.

Bestyrelsen har endnu engang udtalt at topprioriteten for banken er at vinde tilliden til banken tilbage...Denne topprioritet vil jeg ikke kommentere yderligere, da der er blevet sagt nok om dette emne de sidste 30 år.

Derimod synes jeg det er interessant at Karsten vil lave en grøn omstilling. Bestyrelsen er blevet enige om at HVIDT er YT, nu skal det være grønt. Det bliver spændende. Dollarsedler er som bekendt grønne, så denne omstilling venter jeg mig meget af.

Derudover skal der fyres 400 ansatte. Karsten siger de så sparer 5 milliarder over de næste tre år. Det lyder jo godt for os aktionærere, men da jeg har fulgt banken i mange år har jeg en vag fornemmelse om at det måske og kun måske, hænger sammen med at antallet at ansatte, skal matche antallet af kunder...

Derudover har Karsten slået fast med syvtommersøm at enhver sag der kommer til offentlighedens bekendtskab vil der blive taget hånd om omgående. Præcis som i Flex-invest sagen hvor banken gav løgnagtig, undskyld dårlig rådgivning til sine kunder og derfor har kompenseret alle kunderne.

Så der sker i sandhed noget i Danske Bank under Karstens formandsskab. Jeg glæder mig til næste gang, der er generalforsamling, hvor jeg vil byde bestyrelsen og aktionærerne på min hjemmebryggede kaffe og hjemmebagte småkager.10/6 2020 20:40 Esset 084627Solgte alle mine db aktier i formiddags, synes det er groft.10/6 2020 21:47 Makingmoney 184628Pisse godt skrevet ????

VH
MM10/6 2020 21:49 Makingmoney 184629Indsatte en smiley, som blev til spørgsmålstegn.... Mente det jeg skrev11/6 2020 15:31 Jettemor 684643Jeg er helt enig. Jeg skrev i raseri og afmagt til chefen for IR tilbage i marts:

'Kære Claus

Jeg er aktionær i banken. Jeg har også været kunde i mange, mange år. Jeg undrer mig over en ting: Hvorfor er der ingen ende på de ulykker banken nedkalder over sig selv? Der går en stolt tradition fra gebyrgribben, over 'new normal' til bestyrelsens totalt tonedøve forslag om at sætte honoraret i vejret (i selv samme uge som man varsler fyringer). Jamen for pokker! Er det ikke nok med Estland og Flexinvest?

For første gang overvejer jeg for alvor at flytte mit efterhånden ret store engagement et andet sted hen, uagtet at jeg tager hatten af for medarbejdernes service, netbankens fede funktioner osv. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at være kunde i en bank der opfører sig så åndsvagt.

Hvorfor skriver jeg så til dig? Fordi det ikke skal hedde sig at der ikke er nogen reaktioner fra kunder eller aktionærer. Det er der nu.'

Fik ikke noget svar :(. Stemte imod forslaget.
MV Jette11/6 2020 18:08 Relax 284644Hej Jettemor. Tak fordi du er kommet med dit input.
Synes du kommer med nogle overvejelser der ikke virker helt fremmede.
Danske Bank er som du nævner en traditionsrig bank. Traditioner er til for at blive holdt og Danske bank er i denne henseende meget konsekvente.

Jeg vil dog gerne forsvarer Karsten for hans lønforhøjelse der uheldigvis falder sammen med massefyringerne.

Karsten udtaler, at denne store lønforhøjelse skal kædes sammen med det ekstra arbejde og de vigtige kompetencer det kræver at følge : Rules of compliance. (Hvilket vil sige Regler der skal overholdes)
Karsten har været med i Danske Banks bestyrelse siden 2011. Da han startede var der åbenbart ingen regler der skulle overholdes, ihvertfald ikke som Karsten kendte til. Det er der så kommet nu. Det betyder at der er meget han skal til at lære, så han ved hvilke regler der skal overholdes. Det kan jo betyde ekstra kurser og måske endog et Emma Gad kursus i god opførsel.
Desuden bliver der fyret alle de medarbejdere, så nu skal han selv til at ringe til Hr og Fru Jensen for at høre om de har nogle sorte penge eller andre kriminelle foretagender, der gør dem uegnede til at være bankens kunder.
Der venter med andre ord en helt ny arbejdsgang for Karsten der selvfølgelig skal kompenseres for dette arbejde. Desuden er han jo heller ikke helt ung mere, så det gælder om at lægge noget til side.

Med venlig hilsen Relax
14/6 2020 20:25 mccarthy 184674Til Relax.
Lad gå med at "Karsten" er mangelfuld i de kvaliteter, som i dag kræves af en gennemsnitsmand på hans post. men hvorfor så ikke få den rigtige person, med de nødvendige kvaliteter ansat? Samme årsag som bruges til fyring af dygtige medarbejdere, kunne jo meget rigtigt bruges mod hans person - du er for gammel. Jeg er sikker på at omskoling og opkvalificering i "Karstens"s tilfælde er total spild af bankens, aktionærenes, kundernes, statens og medarbejdernes tid. Ja, Jettemor - du har en stærk pointe.14/6 2020 21:50 Relax 184677Kære Mccarthy
Der kan forekomme ironi i mine skrivelser.
I det følgende er jeg dog seriøs og vil udtrykke mig så klart og tydeligt så muligt.
Jeg mener Karsten Dybvad har bluffet sig til en stilling som Formand for bestyrelsen.
Han burde været blevet fyret sammen med Borgen. Karsten Dybvad har været en del af Danske Banks bestyrelse siden 2011. Det vil sige han har været bekendt med langt størstedelen af forløbet af den hvidvask af kriminelles penge i Danske Bank. Han har været bekendt med denne sag fra 2011 til 2018. Han har dog aldrig hverken sagt eller gjort noget der antyder, han aner hvordan denne sag kunne være blevet håndteret andeledes og mere korrekt.
Nu hvor det er en høj prioritets sag at få oprettet en bank, hvor hvidvask ikke må forekomme. Når Karsten Dybvad udtaler at disse initiaver banken er igang med at implementere, kræver specielle kompetencer, som banken er nød til at betale for. Kompetencer, som han mener han besidder? Hvor var disse kompetencer i perioden hvor han havde kendskab til hvidvask sagen.
Håber jeg har udtrykket mig klart og forståeligt.
Venlig hilsen Relax14/6 2020 22:50 mccarthy 184678Det var jo nok det jeg læste af dit indlæg.
Håber at der er flere som jeg, der har en røvfuld af aktier, som ikke når til sokkeholderne af ATP og de andre offentlige investorer, der fastholder at "Karsten" er en særdeles uønsket person i Danske Banks ledelse, i det stadig kaos vi "stabile" investorer møder. Om der sker noget? Nada!
Jeg smider sikkert også mine aktier, fordi al anden investering i fremtiden er bedre og mindre
betændt.9/7 2020 22:14 Bankens 085039Jamen er det ikke Mærsk familien der har ønsket Karsten på denne post?10/7 2020 08:31 Relax 085043Hej Bankens.
A.P Møller Holding har cirka 21.3% aktier i Danske Bank. De har dog nok snarere godkendt eller bakket op om Karsten D's ansættelse, mere end de aktivt har taget del i ansættelses og udvælgelses proceduren.11/7 2020 09:21 Bankens 185082https://www.dr.dk/nyheder/indland/maersk-familien-for..

"Karsten Dybvad, administrerende direktør i Dansk Industri, og Jan Thorsgaard Nielsen fra A.P. Møller Holding er familiens bud på en ny formand og næstformand."TRÅDOVERSIGT