Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vi kigger på svindelramte Wirecard med TA og FA


84779 Markettimer 21/6 2020 18:55
1
Oversigt

Jeg har fået en del spørgsmål omkring tyske Wirecard, som er mistænkt for svindel. I hvert fald mangler der angiveligt 2 milliarder euro i kassen.

Jeg skal ikke kloge i selve den mulige svindelsag. Men i sager som disse, tager jeg altid et hurtigt kig på grafer og fundamentaler for at se, om jeg ville have undgået aktier med min strategi.

Se med her, hvor jeg gennemgår Wirecard med mine metoder, som I jo kender allerede.
22/6 2020 00:40 xmasman 384783Meget fin gennemgang.

det du siger er, at de officielle oplysninger i dette tilfælde ikke stemmer overens med de reelle forhold, og det kan teknisk analyse afsløre. Og det er fordi big money ved noget, som small money ikke ved, men det afsløres af den tekniske analyse. Og derfor supplerer FA og TA hinanden ret godt.22/6 2020 08:13 Markettimer 484784Jeg tror som sådan ikke, at "de store" havde gennemskuet mulig svindel. Men jeg tror de store sidder og kigger på forskellige mulige faresignaler, og der tror jeg at Wirecard har haft en del. Og så begynder det at dukke op i grafen, inden svindelen reelt er opdaget.TRÅDOVERSIGT