Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Chemometec


84790 TheNote 22/6 2020 12:23
Oversigt

Udsalget i Chemometec ser ud til at flade ud. På Weekly chartet ses en truende nedkrydsning, men de fakto er den ved at bøje af. Den lange konsolidering på dayli chart ser ud til at flade ud, Rsi ligger pænt og volumen har været faldende over et stykke tid og kursen har endda forsøgsvis prøvet opadgående retning i form af en igangværende bundvending af MACD på dayli. Den lange distribution af aktier har muligvis fladet momentum ud, hvilket så gør at weekly's dramatiske udseende ikke får nær tilsvarende effekt. Og så er spørgsmålet .. skal man købe medens aktien stadig er lidt under pres ?

På trods af mange forvirrende markedssignaler generelt har jeg valgt at nappe den første bid og vil følge op såfremt signalerne bekræftes løbende.

Weekly:

https://invst.ly/r7gvk

Dayli:

https://invst.ly/r7gvy

mvh23/6 2020 09:48 TheNote 184804Chemometec - Købssignal ser bekræftet ud. Har købt næste portion.

Graf: https://invst.ly/r7vaz

mvh25/6 2020 09:38 TheNote 284825Chemometec, vi fik et lille ekstra skub, men læg mærke til at volumen er piv-tynd. Uanset småskub må vi sige at det store skrækscenarie, med den lange macd in mente, forlængst har mistet sin luft. Men vi må delvist respektere at USA's corona tal bekymrer lidt. Det bekymrer ikke Chemometec, der profiterer på det stigende antal, men.. well, life !

Den grønne støttelinje antyder at du kan købe Chemometec til en fornuftig pris.

https://invst.ly/r8swq

mvh

Ps. Udover USA ser det fhv. roligt ud "rundt omkring".2/7 2020 09:50 TheNote 084913Chemometec,s Macd, er nu efter det sidste lille skub, tilsyneladende klar til bundvendings-opbrud, og dermed signaleres stigende positiv stemning i aktien.

Graf:https://invst.ly/rbgza .

En tanke kunne være: Graf: https://invst.ly/rbh30 .

mvh2/7 2020 16:33 TheNote 084920Chemometec, stærk opkøbsaktivitet. Alle tilbagefald bliver samlet op. Det ser ud til at vi slutter i, eller tæt på dagens højeste, hvilket normalt antyder en god dag imorgen.

mvh8/7 2020 22:37 Trafictrader 085005Ja det gik som forudset og mere til lidt hurtigere, har fulgt med på sidelinjen i nogle år nu og tak for dine Ta analyser gennem årene de har været yderst brugbare :−)

Har ikke aktien for tiden da jeg også syntes det virker lidt hypet det der sker for tiden i chem men mon ikke der kommer noget ud snart eller også er der bare mange penge i markedet og meget risiko så tror lidt det bliver som du siger meget højere op eller dybt i graven vi falder..... har lavet mange gode swing de sidste par år .... meenn nu... :−)

TRÅDOVERSIGT