Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NBI og de 4 hekse !


84795 TheNote 22/6 2020 14:15
Oversigt

Torsdag/fredag var såsandelig speciel. Quadruple Witching knaldede NBI indekset op med over 3 %. Og dermed blev weekly chartet tilsyneladende væltet omkuld.

https://www.investopedia.com/terms/q/quadruplewitching.asp

Det der lignede en markant nedtur på weekly blev en del udvisket og da volumen til stadighed har været faldende begynder spørgsmålstegnene at dukke op. Var det en bull-trap ? Eller er den faldende volumen udtryk for at det hele siver ud i ingenting. At markedet alligevel "nøjes" med at se på de konkrete papirer ?

Her ser vi det kontante brud af noget, der normalt er sikkert som amen i kirken.

https://invst.ly/r7i9j

Normalt er weekly en tung sag, man ikke kaster rundt med, men når volumen er så tynd som det pt. er tilfældet, så viser det sig altså at 4 hekse er nok til at kaste rundt med kurverne.

Og så må man jo unægteligt spørge sig selv om FED, FOMO og negative renter faktisk er i stand til at kvæle normale momentum kurver ?

Personligt har jeg taget konsekvensen og foretaget indledende køb. Markedet ser ud til at være ialtfald delvist sat ud af kraft og de kommende uger bliver stærkt interessante.

mvh
23/6 2020 11:20 TOPspiller 184807Ja det så lidt mærkeligt ud i fredags - det var de sidste 10 min af dagens handlen det gik amok.

Hvad med Novo Nordisk. Ser den ikke lidt anstrengt ud, både på daily og weekly. Med et præsident valg om hjørnet og hvor der de sidste 2 gange har der været fokus på de høje medicin priser. Så holder jeg mig væk den type aktier lige nu.TRÅDOVERSIGT