Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stor test af automatiserede investeringsstrategier


84827 Markettimer 25/6 2020 17:31
3
Oversigt

Jeg har netop sat et "lille" projekt i søen, som vi allerede har kørt en variation af inde på abonnementsområdet det seneste år.

Her har vi det sidste år kørt en test på vores såkaldte FATA-portefølje, hvor vi har kombineret momentum med fundamentaler for at se, om vi kan genskabe den gode performance fra tidligere backtests.

Jeg sætter nu et projekt i gang, hvor jeg løbende og struktureret vil teste en lang række automatiserede strategier (både TA, FA samt FATA-kombinationer) for at se, om vi kan skabe en porteføljer af systemer, der klarer sig mindst lige så godt som markedet og med lavere risiko.

Der vil komme engelske videoer 1-2 gange om måneden med opdateringer, strategibeskrivelser osv.

Jeg har lavet en introvideo til projektet her, som jeg vil anbefale jer at se, hvis I kunne tænke jer at følge med i vores store test af automatiserede investeringsstratgier.
25/6 2020 18:48 Thorkild01 484830Tak. Det kan nok ikke fortælles for tit. Tror alligevel vi er mange såkaldte retail investorer, der siger ligesom den herostratisk kendte politiker Søren Kjær: " Hvis dét skal kaldes Fakta, saa benægter a Fakta!" og fortsat bare lever videre i vores vildfarelse, og tænker som titlen på Egede Schacks bog hvor udsagnet præsenteres at der nok er tale om: "En sandhed med modifikationer" :D26/6 2020 11:01 Bingo Lau 084837Super spændende! Tak for input :)TRÅDOVERSIGT